•  

Artrostop Plus X 100 Tablete inapoi la lista de termeni

Listeaza alfabetic: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Compozitie si mod de prezentare
Glucozamin hidroclorit
Boswellia (Boswellia serrata, extract 6:1 – 50 mg)

100 tablete.

Indicatii
MSM este abrevierea uzuala folosita pentru metilsulfonilmetan, o substanta foarte importanta in sinteza colagenului. Acesta are o influenta pozitiva semnificativa asupra pielii, parului, unghiilor si tesuturilor moi. MSM contribuie semnificativ la ameliorarea simptomelor inflamator ii asociate osteo-artrozei.
Extractul din scoarta arborelui Boswellia (Boswellia serrata) are un important efect antiinflamator , cu aplicatie in leziunile articular e de tip artritic.
Glucozaminul este o substanta prezenta in mod natural in organismul uman, ca element fundamental in sinteza colagenului si a altor substante responsabile de buna structura si functionalitate a catilajelor articular e. Cercetarile recente au demonstrat efectele sale antiinflamator ii, ca si rolul esential in refacerea cartilajului articular . Modificarile articular e de tip degenerativ, inflamator sau cele posttraumatice au ca si consecinte directe ingustarea cartilajului articular si scaderea concentratiei de glucozamin. Glucozamin hidroclorit reprezinta cea mai pura forma de glucozamin, continand pana la 99% substanta activa. Datorita masei moleculare mici, aceasta substanta patrunde eficient in interiorul cartilajelor articular e afectate.
Ca element mineral de structura, manganul participa la formarea cartilajelor, oaselor si tesuturilor moi.


Mod de Administrare
Ca supliment nutritiv, cate 3 tablete pe zi, luate cu apa. Se recomanda administrarea pe o perioada de minim 4 – 12 saptamani. Dupa un interval de 2 luni pauza, cura se poate repeta.
 


Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza