•  

Ark 4321 Gelule inapoi la lista de termeni

Listeaza alfabetic: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Compozitie si Mod de Prezentare
Continutul unei capsule pentru zi(galbena): 88.5 mg Extract de ceai verde,85.5 mg Extract de Yerba mate,45 mg pulbere radacina de Orz,39 mg pulbere de seminte de Kola, 30 mg pulbere de fructe de Fenicul,15 mg pulbere de seminte de Telina si excipienti.

Continutul unei capsule pentru seara(albastra): 60 mg Extract de Melisa,60 mg extract de Struguri,60 mg pulbere de teci de Fasole,20 mg pulbere de fructe de Paducel,20 mg pulbere radacina de Cicoare si excipienti pentru o capsula.

Blister cu 15 gelule galbene si 15 albastre.

Administrare
O capsula pentru zi(galbena) se administreaza la micul dejun iar capsula pentru seara(albastra) se administreaza in timpul cinei.
O capsula pentru zi,gratie compusilor active combina 4 actiuni specifice.
Arderea si eliminarea grasimilor,purificare si drenarea,faciliteaza eliminarea apei pe cale renala,favorizand implicit slabirea ;actiune tonica si reconfortanta.
Principiile active dintr-o capsula pentru seara,poseda diverse actiuni:diminuarea tendintei de ingrasare;detoxifierea organismului;reglarea tranzitului intestinal,reducand senzatia de balonare;inlatura eficient stresul si anxietatea.


 


Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza