Pentru remedii homeopate, vino in farmacia Help Net 4!

PENTRU REMEDII HOMEOPATE, VINO IN FARMACIA HELP NET 4!

Ce este homeopatia?

O stiinta medicala cu peste 200 de ani de experienta, homeopatia reprezinta o metoda naturala de terapie care stimuleaza capacitatile de aparare si autoreglare ale organismului, fara sa produca efecte secundare.
Exista trei elemente care definesc homeopatia: metoda de preparare a remediului, modalitatea de diagnosticare si tratarea individualizata a pacientului.

Este caracterizata de:
•    Concentratie redusa a substantelor chimice
•    Capacitate puternica de eliminare a toxinelor
•    Absenta reactiilor alergice

  • Medicina naturista

Cum este preparat un produs homeopat

Un medicament homeopat este creat printr-un proces special format din diluare si dinamizare: concentratia in substante chimice scade, efectele secundare dispar, iar proprietatile de vindecare cresc. Cu cat dilutia este mai mare, cu atat remediul are efecte mai puternice. In general sunt folosite substante chimice care au efecte toxice in concentratie mare, si care, in dilutia homeopata, reusesc sa vindece simptome asemanatoare celor produse de substanta nediluata.

Homeopatia functioneaza printr-un tablou al remediului si prin principiul similitudinii. Prin administrarea unei cantitati mari dintr-o substanta unui pacient se creeaza un tablou de boala, ca al unei intoxicatii produse de substanta respectiva. Acest tablou produs de supradozajul substantei cuprinde simptomele pe care aceasta le vindeca atunci cand este diluata si dinamizata. Pe acest lucru se bazeaza legea homeopatiei prin care asemanatorul se vindeca prin asemanator.
Tratamentul homeopathic
Remediile homeopate sunt diluate in trepte pornind de la tincturi si urmand sa fie dinamizate, modalitatea de preparare fiind numita "potentare". Dupa diluare si agitare, acestea au o putere mai mare de actiune decat ar fi avut strict prin concentratia lor in substanta. Produsele homeopate contin substante de baza care se dizolva in apa bidistilata sau alcool, sau se tritureaza cu lactoza, substanta de baza fiind numita „tinctura mama”.
In ce priveste simptomatologia homeopata, aceasta cuprinde semnele depistate de medic in timpul examinarii pacientului de catre medic, insa accentul este pus pe simptome subiective, pe caracterul unor dureri, senzatii, trairile psihoemotionale ale pacientului si traumele care au dus la aparitia diagnosticului.

Cauza bolilor in homeopatie se afla in sfera psiho-spirituala spre deosebire de alopatie, in cazul celei din urma factorii fiind germeni microbieni, traumatisme fizice, etc. In homeopatie, cauzele de boala sunt considerate si trauma psihica, frica, jignirile, dezmagirea, starile de incordare psihica si multe altele.
Recomandari homeopate
Dozele si concentratiile tratamentelor homeopate trebuie administrate dupa consultarea pacientului si doar la recomandarea homeopatului sau a medicului specialist.

Homeopatia este o medicina ecologica, permite vindecari blande, rapide si de lunga durata prin produse naturale in doze foarte mici si totodata economice. Aceasta respectca mecanismele noastre naturale de aparare si nu intervine prin substance chimice asupra organismului. Remediile homeopate nu actioneaza mai lent decat cele conventionale, putand fi la fel de rapide si eficiente ca produsele alopate.

Produsele homeopate acopera o gama larga de nevoi precum: intarirea sistemului imunitar, stimularea productiei de anticorpi, dureri in gat, raceli, tuse, raul de transport, rinite alergice si stari gripale.

Te asteptam in farmacia Help Net 4, cea mai mare farmacie cu redemii homeopate din Bucuresti.


Pareri

Pareri

Fii primul care posteaza un review pentru acest articol.

Adauga o parere

Co si o tomto článku myslíte vy?

1-5

1 2 3 4 5
Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile nepotrivite!