•  

PARASOFTIN Pentru tălpi fine!

O metodă inovatoare, care se poate folosi acasă și care conferă îngrijirea intensivă și confortabilă a pielii tălpilor, prevenind pielea îngroșată și bătăturile dureroase, sunt șosetele exfoliante PARASOFTIN.În funcție de gradul de deteriorare a pielii tălpilor, ingredientele PARASOFTIN penetrează și înmoaie stratul cornos al epidermei și exfoliază calusurile. 
 
 
Procesul de exfoliere este un mecanism natural al pielii, de eliminare a celulelor moarte, cornoase. Acizii vegetali din compoziția PARASOFTIN - acid glicolic, acid salicilic, acid lactic- înmoaie intens pielea și o îndepărtează pe cea moartă. Dizolvând legătura dintre celulele pielii, duc la o exfoliere intensă.Complexul de extracte din plante (cactus, păr, fructul pasiunii, lămâie, struguri și ananas), ureea și alantoina hidratează pielea uscată și susțin regenerarea și reconstrucția epidermei, având efect de netezire și catifelare.  
 
 
Modul de utilizare este facil, trebuie doar respectați următorii pași:
 
1. Îndepărtați lacul de unghii și bijuteriile înainte de utilizare.
 
2. Tăiați cu atenție ambalajul și repartizați unform lichidul în șosete. 
 
3. Purtați șosetele în picioare timp de 60-90 de minute. Pentru un confort sporit, purtați șosete normale de bumbac peste cele exfoliane.
 
4. Clătiți cu grijă picioarele cu apă și săpun.
 
 
Efectele procedurii depind de starea pielii picioarelor. Procesul de exfoliere începe după aproximativ 5-6 zile de la efectuarea procedurii și poate dura timp de aproape 2 săptămâni. Intensitatea acestuia diferă de la un individ la altul și depinde de starea inițială a pielii. Acesta este un proces natural, deloc nociv pentru sănătate. Cel mai important, pielea care se exfoliază lasă loc treptat pentru o pielea nouă, moale și mătăsoasă.
 
Șosetele exfoliante pot fi folosite de către femei și bărbați, având mărime universală.Produsul este destinat unei singure utilizări, dar nu ma des de 30 de zile.
 

Data:

02-05-2018

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Adauga un comentariu

Intreaba farmacistul

Vrei sa stii mai multe detalii despre un anumit produs? Ai o problema medicala sau cosmetica la care nu ai gasit inca rezolvare?

Scrie-ne intrebarea ta completand formularul
Completeaza formularul

Suna-ne la TelVerde 0800 833 003
(disponibil si din retelele de telefonie mobila)

0800 833 003
Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza