NODOL - Libertate de miscare fara durere

NODOL - LIBERTATE DE MISCARE FARA DURERE

Pentru o persoana sanatoasa, durerea este o experienta senzoriala complexa, determinata sau legata de vatamarea unui tesut. Diverse substante si-au dovedit eficacitatea in inlaturarea durerii, insa acestea pot cauza efecte secundare sau au restrictii la utilizare. 

No Dol este o gama de produse conceputa special pentru imbunatatirea mobilitatii articulare si pentru reducerea durerilor reumatice, articulare sau musculare. Produsul are efecte benefice asupra cartilajului, asigurand functionalitatea fiziologica a acestuia, fara efecte adverse importante.

  • Medicina

NODOL CAPSULE

Are la baza substante active cum ar fi Glucozaminsulfat, Condroitinsulfat, MetilSulfonilMetan (MSM), Mangan, combinate cu extracte vegetale standardizate de Aloe vera si Gheara diavolului.

Produsul nu contine gluten, derivate din lapte, lactoza, indulcitori, anticoagulanti, arome artificiale, OMG.

Indicatii:

Util pentru favorizarea functionalitatii fiziologice a cartilajului, ameliornd durerile articulare si musculare.

Mod de administrare: 2 capsule/zi

Mod de prezentare: 60 capsule

NODOL CREMA

Dispozitiv medical cu actiune calmanta, fiind eficienta pentru favorizarea functionalitatii fiziologice a cartilajului, ameliornd durerile articulare si musculare. Pe baza de Glucozaminsulfat, MSM si extracte de Salcie, Gheara diavolului, Aloe si Arnica. Are o textura non-grasa, nu contine coloranti, este testata dermatologic si alergologic.

Indicatii

Utila pentru favorizarea functionalitatii fiziologice a cartilajului, ameliornd durerile articulare si musculare.

Mod de administrare: de cel putin de 2 ori pe zi, pe zonele dorite prin masaj pna la absorbtia completa

Mod de prezentare: 100 ml

NODOL PLASTURI TERAPEUTICI

Dispozitiv medical creat special pentru exploatarea mai buna a efectelor benefice ale componentelor sale precum MSM, Camfor, Arnica, Gheara diavolului, Salcie, Aloe, Sulf si Lavanda, ingrediente utilizate in mod traditional pentru ameliorarea durerilor:

Indicatii

Ideali pentru ameliorarea durerilor musculare, articulare, reumatice si de spate. Tehnologia speciala de eliberare constanta si prelungita a principiilor naturale garanteaza actiunea intr-un interval de 24 de ore. Plasturii terapeutici nu irita, nu incalzesc pielea si au un efect racoritor.

Mod de administrare: Se inlatura pelicula transparenta de protectie si se aplica plasturele pe zona dorita. Se lasa sa actioneze timp de 24 de ore. In caz de necesitate, plasturii pot fi taiati cu foarfeca.

Mod de prezentare: 5 plasturi

NODOL LICHID

Formula avansata cu Glucozaminsulfat, Condroitinsulfat, MetilSulfonilMetan (MSM), Mangan si Aloe, utilizata pentru a asigura mobilitatea si flexibilitatea ariticulatiilor.

Indicatii

Asigura mobilitatea si flexibilitatea articulatiilor. Manganul contribuie la formarea naturala a tesutului conjunctiv si la mentinerea sanatatii oaselor. Aloe dezvolta o actiune antioxidanta si protejea celulele impotriva radicalilor liberi.

Mod de administrare: 1 capac dozator de 25 ml de 2 ori pe zi, ca atare sau diluat in apa.

Mod de prezentare: 500 ml

NODOL TRAUMGEL

Dispozitiv medical care amelioreaza durerea in caz de lovituri, socuri sau hematoame. Pe baza de Castan salbatic, Gheara diavolului si Arnica.

Indicatii

Amelioreaza durerea in caz de lovituri, socuri si hematoame. Dezvolta o actiune calmanta si de improspatare, utila pentru tratamentul local in caz de umflaturi cauzate de lovituri, contuzii sau vanatai.

Mod de administrare: Aplicati gelul pe zona care necesita tratament de 1-3 ori pe zi.

Mod de prezentare: 50 ml


Pareri

Pareri

Fii primul care posteaza un review pentru acest articol.

Adauga o parere

Co si o tomto článku myslíte vy?

1-5

1 2 3 4 5
Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile nepotrivite!