NeoBianacid - Un nou mod de tratare a aciditatii si refluxului gastroesofagian

NEOBIANACID - UN NOU MOD DE TRATARE A ACIDITATII SI REFLUXULUI GASTROESOFAGIAN

Este cunoscut faptul ca peste 90% dintre persoane au arsuri la stomac macar o data in viata. În unele cazuri, aceste arsuri apar foarte frecvent, constituind o adevarata problema. Chiar si femeile insarcinate, mai ales in primul trimestru de sarcina, sufera de astfel de dereglari neplacute.

  • Mama si copilul

Probleme si simptome principale

Refluxul gastroesofagian

Reprezinta urcarea continutului gastric in esofag. Poate avea loc ocazional din cauza unei umflări excesive a stomacului, spre exemplu dupa o masa copioasa, sau din cauza unei scaderi a tonusului sfincterului gastroesofagian, ca urmare a administrarii unei substante iritante. Cand sucul gastric intra in contact cu esofagul, apar simptome cum ar fi arsurile, senzatia de aciditate si cateodata durere. Refluxul acid poate provoca si raguseala si tuse, in special in timpul noptii. Simptomele se accentueaza in timpul somnului, deoarece pozitia culcat favorizeaza urcarea sucului gastric. 

Gastrita

Reprezinta inflamarea mucoasei stomacului. In majoritatea cazurilor poate fi atribuita stresului, infectiilor si actiunii agentilor iritanti, spre exemplu a medicamentelor care produc leziuni gastrice ca antiinflamatoarele nesteroidiene. 

Dispesia (digestia dificila)

Este o indispozitie cauzata de digestia dificila. Se manifesta prin aparitia unor simptome ce variaza de la caz la caz, in special dupa mese: senzatie de plenitudine si greutate, arsuri si uneori durere, balonare si meteorism. 

Care sunt cauzele aparitiei arsurilor si durerii de stomac?

Arsurile si durerea sunt simptome care se manifestă atunci când mucoasele esofagului şi ale stomacului sunt atacate de aciditatea sucului gastric. 

Principalele tratamente prescrise de medici pentru controlarea tulburarilor asociate cu arsurile gastrice sunt inhibitorii de pompa protonica si blocantii H2. Aceste medicamente blocheaza productia de acid gastric, esential pentru buna functionare a stomacului, fara sa protejeze mucoasa, ducand astfel la reaparitia  simptomelor odata cu incetarea administrarii tratamentului. 

NeoBianacid - Un nou mod de tratare a aciditatii si refluxului gastroesofagian

NeoBianacid Aciditate si Reflux este un produs inovator, care abordeaza problemele legate de aciditate intr-un mod complet diferit, intarind mecanismele cu rol de bariera ale stomacului si esofagului si restabilind astfel functiile fiziologice ale acestora. Astfel este restabilit echilibrul intre secretia de acid, necesara pentru functionarea corecta a organismului nostru, si capacitatea de protectie a mucusului care inveleste mucoasa.

NeoBianacid este indicat pentru tratamentul urmatoarelor afectiuni:

- Reflux

- Gastrita

- Digestie dificila

De asemenea, este util pentru preventie, in situatii care pot produce iritatia mucoasei: administrarea de medicamente antiinflamatoare/analgezice nesteroidiene, in perioadele de stres fizic-psihic, schimbari de anotimp, alimentatie si stil nesanatos de viata.

NeoBianacid are un mod de actiune inovatoare, datorita formulei exclusive pe baza de Poliprotect, un complex molecular vegetal din polizaharide si minerale:

1 – actiune protectoare, similara cu cea a mucusului produs de organismul nostru, esentiala pentru mentinerea integritatii mucoasei gastrice si esofagiene

2 – actiune antiinflamatoare, care combate iritatia cauzata de radicalii liberi sau alti agenti iritanti

NeoBianacid combate aciditatea si refluxul, protejand mucoasa

Beneficiile care fac din NeoBianacid solutia ideala in tratarea afectiunilor corelate cu aciditatea:

- Are actiune rapida asupra simptomelor

- Nu are efecte secundare

- Poate fi administrat in sarcina, alaptare si copiilor peste 6 ani

- Are actiune locala, mecanica, cu un grad ridicat de siguranta

- Formula BIO, 100% naturala si fara gluten

- Poate fi administrat timp indelungat

Forme de prezentare: flacon de 15 si de 45 de tablete.

 


Pareri

Pareri

5 5 de la 5 (Evaluat de 1 client)

  • Ozkan 26. 9. 2022 5

    Foarte bun dar foarte scump,

Adauga o parere

Co si o tomto článku myslíte vy?

1-5

1 2 3 4 5
Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile nepotrivite!