Contul MeuCosul meu

Cosul este gol

MOVIAL PLUS PENTRU ARTICULATII

Cel mai bun tratament pentru durerile articulare este preventia, inca din stadiile incipiente.

Este important sa avem o viata activa, sa facem miscare, sa adoptam o dieta echilibrata si sa apelam la un supliment nutritiv care sa ajute articulatiile sa faca fata. O combinatie de colagen hidrolizat de tip II, acid hyaluronic cu GMM, extract de rodie si vitamina C si-a dovedit eficienta in combaterea afectiunilor articulare.

Produsul Movial Plus actioneaza concomitent asupra tuturor mecanismelor patologice specifice afectiunilor articulare, avand ca scena de actiune lichidul sinovial, care asigura nutritia cartilajului si lubrifierea articulatiei pentru o buna mobilitate.

Movial Plus poate fi folosit atat pentru mentinerea sanatatii articulare cat si ca adjuvant, alaturi de medicatie alopata in cazul afectiunilor articulare deja instalate.

Care este compozitia acestui produs?

Formula patentata de componente care se potenteaza reciproc cuprinde:

Acid hialuronic cu greutate moleculara mare – care stimuleaza productia de noi celule sinoviale.

Colagen hidrolizat de tip II – care actioneaza ca resursa pentru sinteza proprie de colagen.

In acelasi timp, are efect sinergic cu acidul hialuronic, pentru cresterea vascozitatii lichidului sinovial.

Extract de rodie – diminueaza inflamatia membranei sinoviale scazand astfel durerea.

Vitamina C – antioxidant natural, neutralizeaza produsii de oxidare din articulatie si sustine sinteza de colagen, precum si mentinerea unui nivel optim de acid hialuronic.

Asocierea celor 4 principii este unica si inovativa. Combinarea acestor elemente cu efect sinergic, fiecare potentand activitatea celeilalte, va duce la blocarea cercului vicios al afectarii articulare. Astfel se asigura sustinerea functiei articulare prin diminuarea durerii si prin cresterea mobilitatii articulare, avand un efect pozitiv asupra calitatii vietii pacientului.

Aceasta formula este naturala, permitand o terapie de lunga durata si totodata fara a exista interactiuni cu alte medicamente. 

Cum administram produsul?

Se administreaza 1-2 capsule pe zi timp de cel putin 3-4 luni, fiind recomandat in cure de 6 luni pentru sustinerea procesului de regenerare articulara si optimizarea mobilitatii.

Conform studiilor clinice, primele efecte resimtite de pacient sunt cele privind reducerea durerii articulare in 21 de zile, urmate de imbunatatirea mobilitatii articulare.

movial_plus