Mentevital - Noul concept de suplimentare adaptogenă

MENTEVITAL - NOUL CONCEPT DE SUPLIMENTARE ADAPTOGENĂ

Atunci cand situatiile stresante sunt numeroase si/sau repetate în timp, pot exista dificultăţi de adaptare la noul context pe fondul de nereuşită de recuperare a echilibrului nostru normal (homeostază).

 

  • Medicina

Prin urmare, trebuie să vorbim de suplimente alimentare ADAPTOGENE, în măsură să ajute organismul să se adapteze la stimuli şi schimbări externe.

Substanţele adaptogene promovează un răspuns fiziologic optim la factorii de stres interni și externi organismului: Ameliorare (a performanţei fizice, a activităților cognitive, a dispoziției, a poftei de mâncare şi a somnului), creşterea rezistenţei la infecții, reducerea oboselii

De ce un produs pentru funcţiile cognitive şi oboseală, mai ales mintală?

Oboseala mintală este o afecțiune cauzată de stările de stres, de munca sedentară și prelungită, de prânzurile pe fugă sau de condiții care ne forțează să facem totul în grabă

Când se vorbeşte despre suplimente „restaurative-tonifiante”, se face trimitere în special la surse concentrate de vitamine și săruri minerale.

În prezent însă suplimentarea cu vitamine și minerale pare limitativă... Vitaminele şi mineralele sunt indicate în situaţiile în care există carenţe cauzate de o dietă săracă sau de creșterea necesarului de vitamine şi minerale (femeile însărcinate și care alăptează, boli sau tratamente medicamentoase care interferează cu absorbția nutrienților).

Tot mai multe dovezi științifice analizează posibilele consecințe asupra sănătății ale unei suplimentări excesive cu produse pe bază de vitamine și minerale de sinteză

Tonicul adaptogen de ultima generatie  Natura Mix Mentevital capsule este un produs 100% natural indicat pentru susținerea proceselor de memorare și a funcțiilor cognitive datorită prezenței concentratului total de Ginkgo și a uleiului esențial de Salvie spaniolă.

Natura Mix Mentevital capsule are o acțiune adaptogenă în perioadele de stres fizic și mental datorită extractului de Rhodiola De asemenea, are o acțiune antioxidantă datorită extractului liofilizat din Semințe de Struguri.

MenteVital are o componentă dublă, care combină acţiunea tonic-adaptogenă cu una mai strâns legată de capacităţile cognitive

Acest concept de suplimentare avansat  contine o compoziție complexă, echilibrată și completă, compusă din substanțe cu o valoare biologică ridicată: Complexe de polifenoli, flavonoide, complexe naturale de vitamine (în principal din grupa B și vitamina C și E), minerale și oligoelemente, complexe de proteine și lipide (în special acizi grași cu catenă scurtă), glicozide ginkgo flavone, acizi organici (galic, cafeic, clorogenic), prontoantocianidine, glicozide fenolice (rosavin)

 


Pareri

Pareri

Fii primul care posteaza un review pentru acest articol.

Adauga o parere

Co si o tomto článku myslíte vy?

1-5

1 2 3 4 5
Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile nepotrivite!