Libifeme supliment pentru o viață sexuală sănătoasă

LIBIFEME SUPLIMENT PENTRU O VIAȚĂ SEXUALĂ SĂNĂTOASĂ

 • Dragoste si cuplu

Numeroasele schimbări ce afectează corpul unei femei pe tot parcursul vieții, pot avea efecte atât asupra echilibrului intim, cât și asupra sănătății, iar aceste schimbari ajung să afecteze viața sexuală.

Starea emoțională joacă un rol fundamental în viața oricărei femei, atât în generarea dorinței cât și a satisfacției sexuale, iar menținerea sănătoasă a zonei genitale (vulvovaginale) este esențială, în stransă legatură cu satisfacția și plăcerea sexuală.

Reducerea lubrifierii vaginale poate conduce la o durere intensă în timpul actului sexual și, în consecință, la o scădere a dorinței, dar și la un risc crescut al apariției leziunilor și chiar al infecțiilor genitale.

 Un număr de factori afectează sănătatea vulvo-vaginală, cum ar fi: stresul, tratamentul cu antidepresive, utilizarea îndelungată a contraceptivelor, modificarile hormonale cauzate de înaintarea în vârstă, modificarile de greutate, mai exact îngrășarea sau pierderea bruscă a kilogramelor.

Principalii hormoni sexuali feminini, responsabili printre multe altele, de reglarea sistemului reproducător/genital sunt estrogenii. Fluctuațiile nivelului de estrogen afectează în foarte multe și diverse moduri, atât fizic, cât și emoțional, în special atunci când se apropie  menopauză, o etapă importantă a vieții fiecărei femei.

Ce este Libifeme?

Acest supliment alimentar natural este conceput pentru femeile care se confruntă cu lipsa sau diminuarea plăcerii în timpul actului sexual, din cauza lubrifierii reduse.

Libifeme are doua variante concepute, una pentru pentru femeile de vârstă fertilă, iar cea de-a doua pentru femeile aflate la menopauză.

Libifeme pentru femeile de varstă fertilă este un produs inovator, bazat pe extracte standardizate din plante și vitamine, ce nu interferează cu mecanismul hormonal și nu provoacă modificări în greutate sau dispoziție.

Ingredienete active

 • Extract de asafoetida

Asafoetida, plantă cunoscută și sub denumirea de „iarba zeilor”, a fost folosită de secole ca binecunoscut afrodisiac natural. Este o sursă bogată de compuși biologici activi. Are o acțiune vasodilatatoare puternică, crescând fluxul de sânge și sensibilitatea în zona genitală. În plus, are proprietăți antioxidante puternice, care sunt benefice pentru o viață sexuala activă.

 • Extract de Capere 

Extractul din Capparis spinosa conține o gamă largă de polifenoli și antocianina, cu efect antioxidant și de detoxifiere, cât și vitamine din grupa B, E, K și acid folic. Este, de asemenea, bogat în fier, sodiu și calciu.

Beneficiile Libifeme

 • Imbunătățește lubrifierea fiziologică vaginală;
 • Crește sensibilitatea în zona genitală și senzația de placere;
 • Reduce durerea în timpul actului sexual;
 • Protejează împotriva îmbătrânirii celulare.

Libifeme Meno 50+ este conceput pentru femeile care se confruntă cu un disconfort intim ridicat, datorită lubrifierii reduse sau lipsei de lubrifiere vaginală provocată de menopauză.

Conține extracte din plante 100% naturale ce cresc fluxul sanguin și sensibilitatea din zona genitală și care sunt bogate în surse naturale de fitoestrogeni, care îmbunățățesc flexibilitatea și hidratarea membranelor mucoaselor și a tenului, reducând și simptomele menopauzei.

 Ingrediente active

 • Seminte de in 

Semințele de in au un număr mare de beneficii pentru sănătatea noastră deoarece sunt bogate îm fibre, acizi grasi Omega-3 și lignani. Lignanii sunt fitoestrogeni, cel mai important fiind SDG (secoisolariciresinol diglucozida). Semințele de in sunt cele mai bogate surse de lignani SDG iar flora intestinală transformă SDG în enterodiol și enterolactonă, care împreună au un efect estrogenic/antiestrogenic mai puternic decât precursorii acestora și care, împreuna cu acțiunea puternic antioxidantă, aduc beneficii importante pentru sănătatea femeilor.

 • Extract de Asafoetida 
 • Extract de Capere 
 • Vitamina C 
 • Vitamina E 

Beneficiile Libifeme Meno 50+

 • crește lubrifierea fiziologică a vaginului;
 • crește sensibilitatea în zona genitală și senzația de plăcere;
 • menține elasticitatea țesutului vulvovaginal;
 • îmbunătățește lubrifierea mucoaselor și pielii (reduce uscaciunea mucoasei vaginale, a pielii și a gurii);
 • protejează împotriva îmbătrânirii celulare;
 • asigură o senzație de naturalețe și prospețime.

Vino în Farmaciile Help Net pentru a achiziționa produsul Libifeme potrivit nevoilor tale!


Pareri

Pareri

Fii primul care posteaza un review pentru acest articol.

Adauga o parere

Co si o tomto článku myslíte vy?

1-5

1 2 3 4 5
Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile nepotrivite!