Evaluarea influentei pe care o are suplimentul natural DORMAX la nivelul somnului si asupra calitatii vietii.

EVALUAREA INFLUENTEI PE CARE O ARE SUPLIMENTUL NATURAL DORMAX LA NIVELUL SOMNULUI SI ASUPRA CALITATII VIETII.

Acestea afecteaza sanatatea psihica, dar si fizica a pacientilor, ducand la stare anxioasa sau chiar depresiva pe timpul zilei, dificultati de concentrare si de memorare.

  • Relaxare si echilibru

De asemenea, un pacient care sufera o tulburare a programului normal de somn, fie de dificultate la adormire, trezire nocturna, sau aparitia viselor neplacute, va asocia pe timp de zi o stare de irascibilitate, ganduri ruminative si o lipsa de motivare si mobilizare in efectuarea activitatilor cotidiene.

In momentul in care pacientul se adreseaza specialistului, acesta va institui printer altele si un program de terapie cognitiv-comportamentala care sa ajute pacientul sa elimine cauzele psihologice ale tulburarilor de somn si sa priveasca aspectele vietii sale dintr-o alta perspectiva. Insa, aceasta terapie genereaza rezultatele asteptate intr-un interval de timp ce depinde de fiecare pacient in parte, insa nu imediat.

In acest scop este util sa se ia in calcul asocierea unui supliment alimentar fara interactiuni medicamentoase, respectiv fara efecte secundare, care sa aduca o ameliorare rapida a calitatii somnului.

Dormax este un supliment alimentar a carui formula unica cuprinde: Melatonina, Mac californian, Passiflora si Valeriana.

Concentratia optima de 1 mg de melatonina din Dormax stimuleaza secretia de melatonina endogena fara sa produca dependenta si fara efecte secundare. Prin acest principiu activ, Dormax: regleaza ritmul circadian (ciclul somn-veghe); scurteaza timpul necesar pentru a adormi; creste durata fazei REM a somnului (in care se consolideaza memoria); are actiune antioxidanta si sustine functia imunitara. Principiul activ adaptogen din formula, Macul californian, are actiune sedativa si anxiolitica asupra sistemului nervos central, si optimizeaza capacitatea organismului de a se adapta la schimbarile de fus orar, garzi de noapte, schimbari climaterice. Passiflora actioneaza sinergic impreuna cu Macul californian si cu Valeriana in asigurarea relaxarii si eliminarea stresului cotidian.

Valeriana, cel mai cunoscut  hipnoinductor, induce somnul pe cale naturala, fara efecte secundare resimtite a doua zi, promovand relaxarea la nivelul sistemului nervos central.

Suplimentul alimentar Dormax este o masura foarte utila si la indemana pentru inducerea rapida a somnului si prevenirea trezirilor nocturne. Dormax reprezinta solutia eficienta si naturala pentru relaxare si somn.

 


Pareri

Pareri

Fii primul care posteaza un review pentru acest articol.

Adauga o parere

Co si o tomto článku myslíte vy?

1-5

1 2 3 4 5
Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile nepotrivite!