Energie si pofta de viata.

ENERGIE SI POFTA DE VIATA.

Un mar azi si o portocala nu inseamna vitaminizare, iar efectul placebo nu functioneaza in acest caz. Carentele de vitamine ne afecteaza intregul organism si se manifesta adesea prin oboseala, lipsa de energie, piele lipsita de stralucire, par tern.

  • Alimentatie sanatoasa si nutritie

1. Incepe-ti ziua cu un suc natural din fructe. Poti incerca sa combini portocale cu morcovi. Portocalele sunt bogate in vitamina C iar morcovii au un important aport de vitamina A, responsabila cu mentinerea acuitatii vizuale.

2. Cereale la micul dejun. Pe langa sucul natural pe care ti l-am propus deja, o portie de cereale doldora de B-uri este binevenita. Alege intotdeauna cerealele integrale.

3. Intre mesele principale poti lua mici gustari formate din fructe. Gutuile, spre exemplu, stimuleaza pofta de mancare si sunt bogate in magneziu, fier, zinc si vitaminele B, C si A.

4. Nuci, acaju sau fistic, crude! Consumate pe parcusul unei zile, acestea energizeaza organismul, aducandu-i in acelasi timp un nivel ridicat de antioxidanti, vitamine si minerale.

5. Ceaiurile, consumate indiferent de sezon, joaca un rol extrem de important in vitaminizarea organismului. Ceaiul de macese este cel mai bun exemplu.


Pareri

Pareri

Fii primul care posteaza un review pentru acest articol.

Adauga o parere

Co si o tomto článku myslíte vy?

1-5

1 2 3 4 5
Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile nepotrivite!