DDS TEST RAPID ANTICORPI NEUTRALIZANTI IGG/IGM COVID-19 X 2BUC

Brand: DDS DIAGNOSTIC

  • Discount 27 %
Variante produs:

In Stoc

Ridicare GRATUITA din farmacie

Pret online 54,99 RON

39,99 RON

buc

* Pretul afisat este valabil doar pentru comenzi online. In farmacii pretul poate varia.

DDS TEST RAPID ANTICORPI NEUTRALIZANTI IGG/IGM COVID-19 X 2BUC

Testul Rapid Anticorpi Neutralizanti 2019-nCoV este un test rapid imunocromatografic combinat cu flux lateral pentru detectarea simultana a anticorpilor neutralizanti IgG si IgM anti SARS-CoV-2 (neutralizanti si de protectie) din sange integral, ser sau plasma umana.

Testul rapid IgG/IgM 2019-nCoV (sange integral/ser/plasma) este capabil sa detecteze anticorpi IgM si IgG anti-proteina spike, proteina specifica virusului SARS-COV-2. Anticorpii sunt detectati in sangele persoanelor testate in timpul sau in urma unei infectii si sunt specifici fiecarui tip de patogen. Astfel, prezenta ambilor anticorpi specifici sau a unuia dintre ei, semnaleaza infectia cu SARS-COV-2.
Testul Rapid anticorpi neutralizanti 2019-nCoV (sange integral/ ser / plasma) este un test imunocromatografic pe baza de membrana pentru detectarea anticorpilor neutralizanti IgG si IgM la 2019-nCoV in probe de sange integral, ser sau plasma. Casetele prezinta 3 regiuni specifice pe membrana: o regiune ce corespunde liniei de control pentru validarea testului, o regiune captusita cu antigen anti-SARS-Cov-2 IgM si o regiune captusita cu anti-SARS-CoV-2 IgG. Acest test este format din doua componente, o componenta IgG si o componenta IgM. IgG anti-uman este acoperit in regiunea de testare a IgG. In timpul testarii, proba reactioneaza cu particule acoperite cu antigen SARS-CoV-2 din caseta de testare iar apoi, amestecul migreaza pe membrana prin actiune capilara si reactioneaza cu IgG anti-uman in regiunea liniei de testare a IgG, daca specimenul contine anticorpi IgG.

Mod de utilizare:
-doar de uz profesional/ personal medical
-doar conform instructiunilor

Informatii suplimentare

Brand: DDS DIAGNOSTIC
Data expirare: 30.03.2023

Citeste mai mult

Review-uri DDS TEST RAPID ANTICORPI NEUTRALIZANTI IGG/IGM COVID-19 X 2BUC

Fii primul care scrie un review

Adauga un review

Review-urile tale

1-5

1 2 3 4 5
Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile nepotrivite!

Produse similare

Alti clienti au cumparat si...

Intreaba farmacistul tau

L-V: 08:30 – 16:30


Gaseste cea mai apropiata farmacie Help Net

415 farmacii
in Romania

Lista Farmacii

Contul MeuCosul meu

Cosul este gol