Clubul Dermotherapy

CLUBUL DERMOTHERAPY

Din grija pentru sanatatea si frumusetea pielii tale, am creat spatiul Dermotherapy, locul unde gasesti cele mai bune dermatocosmetice, de la produse demachiante, creme de hidratare, anticearcan sau antirid pana la fonduri de ten si produse pentru ingrijirea parului.  


Aflate la granita dintre cosmeticele clasice si produsele farmaceutice, dermatocosmeticele au un nivel inalt de eficienta, toleranta si adresabilitate, fiind de multe ori utilizate de catre medici ca adjuvante in terapia dermatologica.
Mai mult, pentru ca vrem sa-ti fie mai usor sa-ti construiesti chiar de azi propriul tau program personalizat de ingrijire dermatocosmetica, am lansat Clubul Dermotherapy unde beneficiezi de:

  • reduceri lunare in exclusivitate de 20%;
  • consiliere specializata si personalizata;
  • testare de produse si servicii gratuite precum dermoanaliza tenului (pentru a descoperi ce produse ti se potrivesc cu adevarat);
  • acces la evenimente precum lansari de produs si intalniri cu medici dermatologi si alte personalitati din domeniul sanatatii;
  • un ghid practic de ingrijire corecta a tenului, parului si a corpului, realizat in colaborare cu prof. dr. Ioan Nedelcu.

Te poti inscrie in Clubul Dermotherapy folosind Cardul tau de Fidelitate Help Net si cumparand dermatocosmetice in valoare de minimum 100 de lei.
Totul se schimba atunci cand faci alegerile potrivite. E vremea sa traiesti frumos, implinita si multumita de ceea esti la interior si de ceea ce se vede la exterior!

Te asteptam si pe pagina noastra de Facebook!


Pareri

Pareri

Fii primul care posteaza un review pentru acest articol.

Adauga o parere

Co si o tomto článku myslíte vy?

1-5

1 2 3 4 5
Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile nepotrivite!