BRONCHICUM ELIXIR S SOLUTIE ORALA 100ML

Brand: SANOFI

In Stoc

Ridicare GRATUITA din farmacie

Pret online

19,27 RON

buc

* Pretul afisat este valabil doar pentru comenzi online. In farmacii pretul poate varia.

BRONCHICUM ELIXIR S SOLUTIE ORALA 100ML

Compozitie. Substantele active sunt: tinctura de cimbru (Tinctura Thymi) 1:2-2,5 (m/m) 5 g si tinctura de ciubotica cucului (Tinctura Primulae) 1:2-2,5 (m/m) 2,5 g. Celelalte componente sunt: benzoat de sodiu, sirop de zahar invertit, sirop de caramel, apa purificata

Indicatii terapeutice.

Bronchicum Elixir S este un medicament din plante (fitoterapeutic), sub forma de solutie orala.

Acest medicament este indicat in caz de raceala cu afectarea tractului respirator si de bronsita acuta, manifestata prin: tuse si obstructie bronsica prin secretie de mucus vascos.

Doze si mod de administrare.

Bronchicum Elixir S trebuie utilizat conform instructiunilor din acest prospect. Trebuie sa discutati cu farmacistul sau cu medicul dumneavoastra daca nu sunteti sigur.

Pe parcursul unei zile, luati medicamentul la intervale regulate.

Daca farmacistul sau medicul dumneavoastra nu va recomanda altfel, dozele obisnuite sunt:

Copii intre 1 si 4 ani (aproximativ 8 - 16 kg): 2,5 ml solutie orala de maximum 6 ori pe zi, la intervale regulate.

Copii peste 4 ani, adolescenti si adulti: 5 ml solutie orala de maximum 6 ori pe zi, la intervale regulate.

Solutia se administreaza cu ajutorul masurii dozatoare, care prezinta gradatii corespunzatoare. Se recomanda sa se agite flaconul inainte de utilizare.

Durata tratamentului depinde de tipul si durata afectiunii. Daca simptomele nu se amelioreaza dupa cateva zile de tratament sau se inrautatesc, trebuie sa va prezentati la medic.

Precautii.

Aveti grija deosebita cand luati Bronchicum Elixir S

- daca tusea persista este necesar consult medical.

- daca apar dispnee (dificultati de respiratie), febra mai mare de 39?C, sputa (expectoratie) purulenta sau cu sange, adresati-va imediat medicului dumneavoastra.

Copii si adolescenti

Nu sunt disponibile rezultate specifice din studii la copii cu varsta sub 1 an. Din acest motiv, nu se recomanda administrarea Bronchicum Elixir S la aceasta grupa de varsta.

Atentionari speciale.

Sarcina si alaptarea

Adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua orice medicament. in cadrul utilizarii extinse a cimbrului ca medicament si ca aliment, nu au fost raportate riscuri pentru sarcina si alaptare. Nu sunt disponibile rezultate specifice din studii clinice privind administrarea radacinei de ciubotica cucului si a cimbrului in timpul sarcinii si al alaptarii. Prin urmare, nu este recomandata administrarea Bronchicum Elixir S la gravide si la femeile care alapteaza.

Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor

Bronchicum Elixir S la dozele recomandate nu are efecte asupra capacitatii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. Se va tine cont de continutul in alcool etilic al medicamentului.

Informatii importante privind unele componente ale Bronchicum Elixir S

Bronchicum Elixir S contine 4,9% alcool etilic. Acest lucru trebuie avut in vedere la gravide sau la femeile care alapteaza, copii si grupuri cu risc crescut, cum sunt persoane cu boli hepatice, epilepsie sau cu afectiuni sau leziuni cerebrale. Datorita continutului in alcool, acest medicament poate fi daunator persoanelor cu etilism (alcoolism cronic).

Ambalaj. Cutie cu un flacon din sticla de tip III, incolora, continand 100 ml (130 g) solutie orala, prevazut cu sistem de inchidere securizat pentru copii, constituit din capac din PP, cu un strat interior din PE/Al/PE si o masura dozatoare din PP, cu gradatii pentru masurarea volumelor 2,5 ml; 5,0 ml; 7,5 ml; 10 ml; 12,5 ml; 15 ml.

Compozitie

Tinctura de cimbru, tinctura de ciubotica cucului

Informatii suplimentare

Brand: SANOFI
Data expirare: 30.08.2023

Prospect

Citeste mai mult

Review-uri BRONCHICUM ELIXIR S SOLUTIE ORALA 100ML

Fii primul care scrie un review

Adauga un review

Review-urile tale

1-5

1 2 3 4 5
Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile nepotrivite!

Alti clienti au cumparat si...

Intreaba farmacistul tau

L-V: 08:30 – 16:30


Gaseste cea mai apropiata farmacie Help Net

412 farmacii
in Romania

Lista Farmacii

Contul MeuCosul meu

Cosul este gol