BAYER CONTOUR PLUS GLUCOMETRU

Brand: BAYER

  • Discount 6 %

In Stoc

Ridicare GRATUITA din farmacie

Pret online 157,99 RON

149,27 RON

buc

* Pretul afisat este valabil doar pentru comenzi online. In farmacii pretul poate varia.

BAYER CONTOUR PLUS GLUCOMETRU

Contour plus este un dispozitiv de masurare a glicemiei de ultima generatie care se adreseaza tuturor pacientilor cu diabet zaharat, sau pacientilor asimptomatici care prezinta factori de risc pentru diabet zaharat.
Continut: Dispozitiv de testare a glicemiei (glucometru); Bandelete testare x 5 bandelete; Microlet 2 ? dispozitiv pentru lansarea acelor cu posibilitatea de reglare pentru a obtine cantitatea potrivita de sange; Microlet Ace x 5 ace; Etui de transport si protectie pentru toate componentele sistemului de monitorizare a glicemiei; Manual utilizare.
Proprietati: acuratete si usurinta in utilizare impresionante; inovator ? tehnologie multipuls - 7 pulsuri analizeaza o proba de sange; precizie ridicata si consecventa ? ofera rezultate mai apropiate de valorile de laborator si depaseste cerintele ISO 15197/2003 si este atestat ISO 15197/2013; precizie ridicata in comparatie cu alte sisteme existente ? fapt dovedit prin studii clinic; usor de utilizat ? fara cod si fara cerinte de configurare ? pregatit pentru testare imediat dupa scoaterea din ambalaj; probe de sange reduse - 0,6 ?l; prelevare tip "A doua Sansa" ? se poate reaplica sange pe bandeleta daca prima proba nu a fost suficienta
Mod de utilizare: Testare in 3 pasi simpli: se introduce bandeleta de testare in aparat, se aplica picatura de sange si se citeste rezultatul. Aparatul NU are nevoie de calibrare sau cod.
Beneficii suplimentare: interval de acuratete analitica: 10 - 600 mg/dL / 0.6 - 33.3 mmol/L; interval mare de temperaturi: 5- 45 grade C; interval mare de umiditate: 10-93%; functioneaza la mare altitudine: pana la 6,301 de metri; interval larg de hematocrit : 0-70%; poate fi utilizat cu sange capilar sau venos.

Informatii suplimentare

Producator: Ascensia Diabetes Care Holdings
Brand: BAYER
Data expirare: 30.09.2022

Citeste mai mult

Review-uri BAYER CONTOUR PLUS GLUCOMETRU

Fii primul care scrie un review

Adauga un review

Review-urile tale

1-5

1 2 3 4 5
Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile nepotrivite!

Produse similare

Alti clienti au cumparat si...

Intreaba farmacistul tau

L-V: 08:30 – 16:30


Gaseste cea mai apropiata farmacie Help Net

413 farmacii
in Romania

Lista Farmacii

Contul MeuCosul meu

Cosul este gol