Contul MeuCosul meu

Cosul este gol

9 VITA MULTIVITAMINE 100 DRAJEURI

Opinia clientilor: 5

Adauga la Favorite

Brand: PRODUSE YONG KANG

In Stoc

Ridicare GRATUITA din farmacie

Pret online

30,12 RON

buc

* Pretul afisat este valabil doar pentru comenzi online. In farmacii pretul poate varia.

9 VITA MULTIVITAMINE 100 DRAJEURI

Recomandat ca tonic general copiilor si varstnicilor, in perioadele de convalescenta, in sarcina sau alaptare, persoanelor ce lucreaza in conditii dificile (temperaturi ridicate sau frig extrem) si sportivilor.

Vitamina A contribuie la: metabolismul normal al fierului, mentinerea sanatatii membranelor mucoase si a pielii, mentinerea vederii normale, functionarea normala a sistemului imunitar si contribuie la procesul de diferentiere celulara.

Vitamina B1 (tiamina) contribuie la: metabolismul energetic normal, functionarea normala a sistemului nervos mentinerea sanatatii psihice si la functionarea normala a inimii.

Vitamina B2 (riboflavina) contribuie la metabolismul energetic normal, la functionarea normala a sistemului nervos, la mentinerea sanatatii membranelor mucoase, la mentinerea globulelor rosii normale, la mentinerea sanatatii pielii, la mentinerea vederii normale, contribuie la metabolismul normal al fierului, la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si contribuie la reducerea oboselii si extenuarii.

Vitamina B6 (piridoxina) contribuie la sinteza normala a cisteinei, la metabolismul energetic normal, la functionarea normala a sistemului nervos, la metabolismul normal al homocisteinei, la metabolismul normal al proteinelor si al glicogenilor, la mentinerea sanatatii psihice, la formarea normala a globulelor rosii, contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, la reducerea oboselii si extenuarii, la reglarea activitatii hormonale.

Vitamina C contribuie la mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar in timpul exercitiilor fizice intense si dupa acestea, la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a pielii, a vaselor de sange dar si pentru functionarea normala a sistemului osos si a ligamentelor, contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a gingiilor si a dintilor, contribuie la metabolismul energetic normal si la functionarea normala a sistemului nervos, la mentinerea sanatatii psihice si la functionarea normala a sistemului imunitar, contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, la reducerea oboselii si extenuarii, contribuie la regenerarea formei reduse a vitaminei E si creste absorbtia fierului.

Vitamina D contribuie la absorbtia/utilizarea normala a calciului si fosforului, la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange, la mentinerea sanatatii sistemului osos, la mentinerea functiei normale a sistemului muscular, la mentinerea sanatatii dintilor, la functionarea normala a sistemului imunitar si participa la procesul de diviziune celulara.

Vitamina E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Vitamina B3 (niacina) contribuie la metabolismul energetic normal, la functionarea normala a sistemului nervos, la mentinerea sanatatii psihice, la mentinerea sanatatii membranelor mucoase, la mentinerea sanatatii pielii si contribuie la reducerea oboselii si extenuarii.

Pantotenat de calciu (sare de calciu a acidului pantotenic). Acidul pantotenic contribuie la metabolismul energetic normal, la sinteza normala si la metabolizarea hormonilor steroizi, a vitaminei D si a unor neurotransmitatori; contribuie la reducerea oboselii si extenuarii si la performanta mentala normala.

Mod de administrare: 1 drajeu pe zi

Compozitie

Fiecare drajeu contine:

%VNR

Vitamina A 750 micro g 93,75

Vitamina B1 1 mg 90,91

Vitamina B2 1 mg 71,43

Vitamina B6 0,5 mg 35,71

Vitamina C 30 mg 37,50

Vitamina D 4 micro g 80,00

Vitamina E 1 mg 8,33

Niacina 10 mg 62,50

D-Pantotenat de calciu 1 mg 16,66

Excipienti: Dextrina (diluant), Zaharoza (agent drajefiere), Pulbere de talc (agent alunecare), Fosfat de calciu dibazic anhidru (diluant), Amidon de porumb (lubrifiant), Stearat de magneziu (lubrifiant), Guma Arabica (agent de acoperire), Ceara galbena de albine (agent de acoperire), Tartrazina (E102) (colorant), Eritrozina (E127) (colorant), Galben amurg (E110) (colorant), Gelatina (antiagregant)

Conform Regulament (UE) Nr.432/2012, HG nr.685/2009 si HG Nr.106/2002.

Informatii suplimentare

Producator: YONG KANG CHINA
Brand: YONG KANG
Data expirare: 30.10.2026

Citeste mai mult

Pareri 9 VITA MULTIVITAMINE 100 DRAJEURI

5 5 de la 5 (Evaluat de 1 client)

  • DanielPem 14. 9. 2022 5

    no comment

Adauga o parere

1-5

1 2 3 4 5
Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile nepotrivite!

Alti clienti au cumparat si...

Intreaba farmacistul tau

L-V: 08:30 – 16:30


Gaseste cea mai apropiata farmacie Help Net

437 farmacii
in Romania