•  
Aboneaza-te la newsletter

Raceala iti da batai de cap? Noi iti dam Vitamina C.

 

REGULAMENT CAMPANIE

" Vino la Help Net, cumpara produse selectionate impotriva racelii si gripei si primesti cadou o Vitamina C."

 

 

 

  1. Organizatorul Campaniei de promovare

 

  1. Organizatorul Campaniei Vino la Help Net, cumpara produse selectionate impotriva racelii si gripei si primesti cadou o Vitamina C(denumita in continuare „Campanie”) este S.C. HELP NET FARMA S.A. cu sediul in Bucuresti, str. Pictor Rosenthal, nr.14, Et.2, Ap.3, Cam.2, Sector 1, adresa de corespondenta: Com. Balotesti, Sat Balotesti, Str. Malul Rosu, nr. 4, jud. Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului sub nr.  J/40/7727/2001, cod unic de inregistrare fiscala RO 14169353, capital social subcris si varsat 100.000 lei, avand cont bancar RO78BRDE450SV00936494500 deschis la BRD - Sucursala MCC, telefon 021/308.25.00, fax 021/308.26.34, operator de date cu caracter personal inregistrat la ANSPDCP sub nr. 655, reprezentata legal de Isabelle Iacob in calitate de Director General (denumita in continuare „Organizatorul” sau “Help Net”).

 

  1. Regulamentul Campaniei precum si detaliile acesteia sunt disponibile in mod gratuit la adresa site-ului oficial al Organizatorului (www.helpnet.ro), precum si in farmaciile Help Net, pe toata durata Campaniei.

 

  1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a prelungi durata Campaniei si de a modifica conditiile, dar nu inainte de a modifica prezentul regulament si de a anunta acest lucru public.

 

  1. Durata Campaniei de promovare   

 

Campania se va desfasura in perioada 01-30 noiembrie (inclusiv), in farmaciile Help Net.

 

            3.  Produsele participante la Campania de promovare

 

      Produsele participante la prezenta Campanie sunt urmatoarele:

 

Articol

JAMIESON MULTI 100% COMPLET FORTE X 90CPS 7873

PROPOLGEMMA SPRAY GAT PT. COPII SI ADULTI FARA ALCOOL X 30ML

IMMUNOMIX PLUS X 50CPS

OPTIBAC PROBIOTIC PT CRESTEREA IMUNITATII X 30CPS 093

JAMIESON ZINC 50MG X 100TB 2330

VITAMAX X 15CPS FORMULA NOUA

IMMUNOMIX PLUS SIROP COPII X 210GR

SECOM ALIVE (FARA FIER) X 30TBL

PROPOLIS C PLUS ECHINACEEA X 30 CPR MARK

BEROCCA PERFORMANCE X 15CP EFF

ZDROVIT GRIPOVIT MAX C X 10PL

DUO NAZAL SPRAY 3% X 20 ML SANDOZ

 

4. Farmaciile participante

 

Campania de promovare este organizata si se va desfasura in toate farmaciile Help Net, in limita stocului disponibil.

 

 

5. Mecanism de desfasurare

Pentru  a  participa  la  Campanie,  Participantii  trebuie  sa  indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

- sa fie persoane fizice cu domiciliul in Romania; 
- sa aiba varsta de minimum 18 ani impliniti la data inceperii Campaniei;

- sa fie posesor/posesoare a unui card de fidelitate Help Net;

- sa respecte prevederile prezentului Regulament pentru participarea la Campanie – Regulamentul va fi facut public  prin publicarea pe site-ul www.helpnet.ro si disponibil  in farmaciile Help Net;  
- sa cumpere, in perioada 01 - 30 noiembrie, cel putin un produs participant din cele mentionate la art. 4 din prezentul Regulament;

-produsul cadoul se ofera pe loc de catre personalul de specialite din cadrul farmaciilor Help Net la achizitionarea produselor participante la campanie.


 Participarea  la  aceasta Campanie implica  acceptarea  prevederilor  prezentului Regulament.
Campanie se va derula conform prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toti Participantii.

 

6. Produsul oferit cadou in cadrul Campaniei

 

La achizitionarea oricarui produs participant la campanie, conform dispozitiilor prezentului Regulament, se ofera cadou1 cutie Vitamina C brand Help Net, 180 mg, 10 comprimate masticabile.

Beneficiarii cadourilor nu vor putea sa solicite schimbarea acestuia in niciun fel.
 

 

7. Forta majora si cazul fortuit

7.1. Conform legislatiei in vigoare, forta majora inseamna orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil si inevitabil iar cazul fortuit reprezinta acel eveniment care nu poate fi prevazut si nici impiedicat de cel care este tinut sa isi indeplineasca anumite obligatii in baza acestui Regulament.

 

7.2. Daca o situatie de forta majora sau caz fortuit implica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea / punerea in aplicare a Campaniei de catre Organizator, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi implicata sau intarziata, conform art. 1351 din Codul Civil. Organizatorul, daca invoca forta majora sau cazul fortuit, este obligat sa comunice participantilor la Campanie existenta acesteia in termen de 3 (trei) zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora sau caz fortuit.

 

8. Litigii

8.1. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente de la sediul Organizatorului.

 

8.2. Orice reclamatie legata de desfasurarea Campaniei se va face in scris, in termen de 5 zile de la data la care s-a cunoscut sau trebuia sa se cunoasca evenimentul cauzator de prejudicii.

 

9. Raspunderea Organizatorului

Organizatorul nu isi asuma nicio responsabilitate pentru vreun eveniment care determina imposibilitatea participarii clientilor Help Net sau afecteaza buna desfasurare a activitatilor descrise in prezentul Regulament, ca urmare a oricaror restrictii si / sau limitari de orice natura.

 

10 Regulamentul Campaniei

10.1. Regulamentul Campaniei este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile, fiind accesibil in mod gratuit oricarui solicitant pe intreaga durata a Campaniei pe website-ul www.helpnet.ro sau poate fi solicitat in mod gratuit in farmaciile Help Net.

 

10.2. Prin participarea la campanie, participantii adera in mod expres si neconditionat la prezentul Regulament si se obliga sa respecte in totalitate termenii si conditiile acestuia. Orice nerespectare a prevederilor prezentului Regulament poate conduce la neacordarea cadoului.

 

10.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament, fara drept de compensare, orice modificare fiind adusa la cunostinta publicului pe website-ul www.helpnet.ro si in farmaciile Help Net.

 

10.4. Orice modificare a Regulamentului va face obiectul unui act aditional la acesta. Modificarile nu vor produce efecte retroactive, ci de la data la care au fost aduse la cunostinta publicului.

11.5. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru neluarea la cunostinta de catre participanti a modificarilor, cat timp acestea sunt facute publice pe website-ul www.helpnet.ro si in farmaciile Help Net.

 

10.6. In cazul in care Organizatorul suspenda sau intrerupe Campania, un anunt de suspendare, respectiv intrerupere va fi facut public pe website-ul www.helpnet.ro si in farmaciile Help Net.

 

10.7. Prin publicarea anuntului respectiv, Campania va fi suspendata sau intrerupta de drept si nicio parte interesata nu va avea temei in a pretinde continuarea Campaniei sau orice fel de despagubiri.

 

ORGANIZATOR

 

S.C. HELP NET FARMA S.A.

 

DIRECTOR GENERAL

Isabelle Iacob

 

 

 

Data:

02-10-2017

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Adauga un comentariu


http://www.helpnet.ro/help-net-lanseaza-aplicatia-mobila-magazinul-online.html
Intreaba farmacistul

Vrei sa stii mai multe detalii despre un anumit produs? Ai o problema medicala sau cosmetica la care nu ai gasit inca rezolvare?

Scrie-ne intrebarea ta completand formularul
Completeaza formularul

Suna-ne la TelVerde 0800 833 003
(disponibil si din retelele de telefonie mobila)

0800 833 003
Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza