•  

Vrei sa fie o surpriza?

Vrei sa fie o surpriza?

Probabil ca tine foarte mult de caracterul fiecarui om in parte, daca prefera in viata surprizele, sau se simte mai confortabil stapan pe evolutia sa si a familiei sale. Pentru unele femei, ideea de a afla la un moment dat, cand se asteapta mai putin, ca vor fi mame curand, intra in categoria surprizelor placute. Pentru altele, poate fi inspaimantatoare de-a dreptul o asemenea schimbare radicala in viata, fara pregatirea prealabila. Sunt argumente si adepti pentru ambele cazuri, care merita luate in seama.

 
40 de saptamani, cat creste si se dezvolta noua viata, pot fi fascinante, dar nu usoare. Daca micutul vine ca o implinire a cuplului si cei doi se implica total in aceasta interesanta calatorie, lucrurile vor decurge natural, iar mama va inclina intotdeauna balanta in favoarea momentelor si sentimentelor placute pe care le experimenteaza in aceasta perioada. Daca ea este insa intr-un moment al vietii dificil si nici nu are suficient sprijin din partea celor dragi, va depasi cu greu  toate neplacerile fizice, specifice acestor luni.
 
Daca lasi lucrurile sa decurga lin in viata de familie si lasi soarta sa decida pentru tine, momentul miracolului de a te transforma in mama, vei avea parte si de savoarea asteptarii si de placerea surprizei. Daca vrei sa hotarasti tu cand este momentul potrivit insa, ai mare grija sa nu cazi in extrema cealalta si pierzandu-te in pregatiri sa te trezesti poate prea tarziu. Ca sa iei mai usor aceasta hotarare nu te gandi doar la cea mai indicata clinica in care ai vrea sa nasti, sau daca iti permiti sa-l dai pe micut la gradinita cea mai buna din oras. 
 
Gandeste-te ca multe lucruri vei invata sa le rezolvi pe parcurs, ca nimeni nu s-a nascut invatat in meseria de parinte, ca important este in viata sa oferi dragoste si intelegere copiilor, ca veti fi intotdeauna doi in aceasta aventura. Si la urma urmei, natura inteleapta ne-a construit in asa fel incat sa simtim pur si simplu, momentul in care suntem pregatite sa avem propriul copil. Si, ca orice lucru natural, adesea este bine sa ascultam acest indemn al corpului si al inimii, undeva la limita intre ratiune si simtire.  

Postat in :

Despre sarcina

Data:

19-03-2013

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Adauga un comentariu


Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza