•  

Evitati mancarea fast food!

Evitati mancarea fast food!

Stii deja ca dieta bazata pe fast food nu este cea mai buna alegere pentru sanatatea ta. Ai incercat sa reduci numarul hamburger-ilor, cartofilor prajiti, al snack-urilor extrem de apetisante. Nu reusesti intotdeauna sa le eviti, dar macar stii ca nu-ti fac bine.

Ceea ce putini stiu insa este ca si sandvis-urile cu mezeluri diverse si mancarea uscata si rece, pe care o mancam in fuga seara, cand venim de la serviciu, sunt tot fast food si au acelasi efect negativ asupra sanatatii, daca predomina in dieta zilnica.

Dieta bazata pe fast food ofera organismului doar asa numitele “calorii goale”, adica energie fara mineralele si vitaminele necesare sanatatii organismului. In plus genul acesta de meniu inseamna mai multe calorii, mai multa grasime si mai multa sare.

Asadar, incearca sa nu existe mai mult fast food decat alimente sanatoase in dieta ta zilnica si daca esti nevoita sa apelezi la restaurantele cu acest gen de meniu, fa alegerile cele mai putin daunatoare: o salata, preparate pe baza de peste si pui la gratar, apa plata sau sucuri proaspat facute.

Postat in :

Alimentatie sanatoasa Endocrine metabolism si nutritie

Data:

19-03-2013

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Adauga un comentariu

Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza