•  

Stil de viata

Listeaza alfabetic: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Tot ce trebuie sa stii despre insomnie

Tot ce trebuie sa stii despre insomnie

Cand nu te odihnesti suficient, lucrurile se schimba: memoria ta pare incetosata, nu te poti concentra, devii iritat, tensionat si anxios. In plus, esti obosit. De fapt, atunci cand suferi de insomnie, nu dormi corespunzator, dar nici nu esti treaz cu adevarat.

Relaxare si echilibru
Top 5 cure de detox

Top 5 cure de detox

In functie de dieta ta si de mediul in care te afli, corpul tau absoarbe in fiecare o mare varietate de substante. Corpul tau este expus mereu la toxine, fie ca vorbim de poluarea din aer, sau de mancarurile nesanatoase pline de chemicale. Si pentru ca aceste toxine ies din sistemul nostru destul de greu, exista metode prin care putem sa le eliminam.

Alimentatie sanatoasa
Terapie antistres: invata sa pictezi!

Terapie antistres: invata sa pictezi!

Esti in cautarea unei activitati care sa te ajute sa te recreezi si sa te deconectezi din valtoarea stresului cotidian? Iti sugerez sa iei lectii despre istoria artei si despre tehnicile de pictura, pentru ca vei avea parte numai de avantaje.

Relaxare si echilibru
Terapii alternative - adrese utile

Terapii alternative - adrese utile

Sanatatea inseamna mai mult decat absenta unei boli. Ea presupune un echilibru intre trup, suflet si minte, unul tot mai dificil de obtinut si de pastrat in conditiile vietii de astazi, dominata de stres, sedentarism, alimentatie si obiceiuri nesanatoase.

Relaxare si echilibru
Terapie cu Arbori

Terapie cu Arbori

Inteleptii orientali sunt convinsi ca arborii sunt o sursa puternica de energii care influenteaza vizibil starea de bine a omului. Traditia multor popoare este plina de istorii fabuloase in care copacii, personaje de basm cu puteri supraomenesti, sunt indispensabili oamenilor. Indiferent insa de credinta, fiecare dintre noi simte o mare bucurie si liniste cand se plimba prin padure sau cand copacul de sub fereastra se umple de muguri frematand de viata.

Relaxare si echilibru
Terapie prin scris

Terapie prin scris

Problemele au intotdeauna rezolvari. Insa sta in firea umana sa fim nerabdatori, sa nu asteptam sa treaca timpul pentru a inchide ranile. Si atunci s-au inventat terapii ajutatoare, metode de relaxare si moderare a conflictelor, care nu implica nici medicatie, nici interventii invazive.

Relaxare si echilibru
Tu cum dormi noaptea?

Tu cum dormi noaptea?

Problema tulburarilor de somn este extrem de actuala mai ales in randul femeilor, caci tot mai multe dintre acestea se plang de insomnii. Conform studiilor stiintifice ale psihologilor si fiziologilor unor mari universitati americane, somnul ideal trebuie sa dureze minimum sapte ore, dar nu cantitatea, ci calitatea somnului este importanta. De ce?

Relaxare si echilibru
Tonifierea organismului cu aromaterapie

Tonifierea organismului cu aromaterapie

Marturii ale civilizatiei egiptene, chineze sau indiene arata ca inca din cele mai vechi timpuri, inteleptii au descoperit efectele benefice ale plantelor in vindecarea diverselor boli, in crearea si pastrearea unei stari de bine zi de zi. Ei administrau intern sau extern diverse amestecuri, care si astazi sunt folosite ca inspiratie de catre cercetatorii moderni din domeniul farmaceutic si cosmetic, sau ardeau plantele pentru a obtine un fum aromatic care sporea puterea de concentrare in diverse ritualuri.

Relaxare si echilibru
Tratament pentru fortifierea bustului

Tratament pentru fortifierea bustului

Un bust agreabil, sani fermi, sunt atuuri naturale foarte bune si foarte feminine, dar dificil de pastrat. Sanul este un organ foarte fragil, o glanda inconjurata de un tesut conjunctiv, fibros si adipos, care nu contine nici un muschi.

Ingrijirea corpului

Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza