•  

Stil de viata

Listeaza alfabetic: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Beneficiile dietei pe baza de varza, conopida sau broccoli

Beneficiile dietei pe baza de varza, conopida sau broccoli

Varza, conopida si broccoli fac parte din familia Cruciferelor, alaturi de gulie, ridiche, rucola si varza de Bruxelles. Aceste legume sunt bogate in substante nutritive precum vitamine si saruri minerale, ajutand la mentinerea sanatatii organismului. Consumul lor ofera adevarate beneficii la nivelul pielii, ficatului, tractului digestiv, oaselor si a ochilor.

Alimentatie sanatoasa
Bikram Yoga sau Yoga fierbinte

Bikram Yoga sau Yoga fierbinte

Ai auzit de acest tip de yoga, dar inca n-ai avut curajul sa-l incerci? Citeste sfaturile noastre de top pentru a obtine cele mai multe beneficii de la acest antrenament la care vei transpira din plin!

Miscare
Baia: ritual de frumusete si stare de bine

Baia: ritual de frumusete si stare de bine

A face o baie fierbinte este de multe ori cel mai savurat moment al zilei, in care nu trebuie decat sa te ocupi de tine insati si sa lasi orice grija la o parte. Nu degeaba in tarile musulmane femeile merg cel putin o data pe saptamana la hamam, un loc destinat numai lor, in care se bucura de un adevarat ritual de curatare a organismului, care include baie in apa cu petale de trandafiri, aburi, ungerea corpului cu ulei de migdale si apoi masaj.

Relaxare si echilibru
Beneficiile apei fara deuteriu

Beneficiile apei fara deuteriu

Apa, substanta pe care o intalnim peste tot in jurul nostru si cu care suntem atat de obisnuiti, incat o consideram un lucru fara o valoare deosebita, apa, pe care o putem risipi dupa bunul nostru plac, e in realitate o substanta miraculoasa, cu proprietati exceptionale, fara de care viata nu ar fi posibila.

Alimentatie sanatoasa
Bai pentru frumusete si sanatate

Bai pentru frumusete si sanatate

Baia noastra zilnica are in primul rand un scop igienic sau de relaxare. Ea se poate insa transforma intr-un ritual de frumusete, daca adaugam in apa saruri, plante sau uleiuri esentiale. Oricare ar fi scopul baii, temperatura apei nu trebuie sa depaseasca 37-38 de grade, iar durata nu trebuie sa fie mai mare de 20 de minute.

Relaxare si echilibru

Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza