•  

Termeni si conditii

Prin accesarea, cautarea si/sau folosirea acestui site web, confirmati ca ati citit, inteles si acceptat acesti termeni si ca respectati toate legile si regulamentele aplicabile, inclusiv legile si reglementarile privind controlul exportului si al re-exportului. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni, nu folositi acest site web. 
Daca nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare de catre dumneavoastra a site-ului web si a datelor cu caracter personal de catre Help Net Farma SA, va rugam sa ne comunicati in scris dorinta dvs. ca aceste date cu caracter personal sa nu fie procesate de catre Help Net Farma SA si va rugam sa nu mai utilizati acest site web.
Conditiile de utilizare se refera exclusiv la site-ul www.helpnet.ro. 
Acest site web poate contine alte instiintari asupra proprietatii si informatii despre drepturile de autor, ai caror termeni trebuie avuti in vedere si respectati. Informatiile din acest site web ar putea contine inadvertente tehnice sau greseli de tipar. 
Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui website sunt proprietatea companiei Help Net Farma SA. 
Continutul site-ului www.helpnet.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand dar nelimitandu-se la forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a companiei Help Net Farma SA. Materialele publicate si continutul www.helpnet.ro pot fi utilizate în scop personal, fiind interzisa comercializarea acestora. 
Compania nu este responsabila pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informatiilor de pe www.helpnet.ro. Help Net Farma SA isi rezerva dreptul de a face modificari in materialele si continutulwww.helpnet.ro in functie de schimbarile ce au loc cu privire la produsele si serviciile comercializate. 
Help Net Farma SA nu isi asuma responsabilitatea pentru veridicitatea infomatiilor furnizate de terte parti pe www.helpnet.ro.
Help Net Farma SA isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul si structura website-ului.

Clauza de confidentialitate: 
Datele furnizate de dumneavoastra in cursul navigarii acestui website pot fi utilizate de Help Net Farma SA doar in interes propriu si nu vor fi transmise catre terti 
Prin acordul dumneavostra exprimat prin accesarea si utilizarea www.helpnet.ro datele dumneavostra pot fi folosite de Help Net Farma SA pentru constituire de baza de date si utilizarea acestora in interes propriu.
Pentru orice nelamurire cu privire la utilizarea site-ului www.helpnet.ro cat si la prelucrarea datelor tale, puteti apela la TelVerde: 0-8008-33003.

 

Verifica aici lista Sponsorizarilor efectuate in anul 2014 de Help Net Farma SA.Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza