•  

Help Net

Fondate în 1998, Help Net operează unul dintre cele mai mari lanțuri farmaceutice din România și, începand cu aprilie 2018, face parte din grupul german PHOENIX. Help Net este în top 5 lanțuri farmaceutice în România, cu peste 220 de locații deschise la nivel național și o cifră de afaceri de 128 de milioane de euro în 2017. Compania are aproximativ 1500 de angajații care oferă servici de calitate înaltă pentru peste 2,5 milioane de pacienți din țara noastră.
 

 

Grupul PHOENIX este un furnizor de servicii integrate de sănătate, lider în Europa. Cu o prezență activă în 27 de țări, acesta oferă o acoperire geografică fără precedent. 
PHOENIX are o rețea de 164 centre de distribuție, 2500 de farmacii proprii, 36.000 de angajați și o cifră de afaceri de 25 miliarde de euro.

 

Reţeaua Help Net a pornit în 2014 un proces complex de rebranding, care s-a încheiat în primele luni din 2015. Rebranding-ul Help Net a constat atât în schimbarea logo-ului, cât şi în optimizarea principiilor de business, regândirea punctelor tari, a oportunităţilor şi restructurarea brandului Help Net ca personalitate. 

 

Rezultatul a fost o reţea de farmacii care dezvăluie un brand puternic, matur, relevant pentru clienţi şi iubit de aceştia, un brand în masură să susţină toate iniţiativele de business în anii care vor urma. Un brand urban şi modern precum Help Net a ajuns la o maturitate la care necesită o nouă abordare stilistică şi execuţională a identităţii sale vizuale. Acest rebranding întăreşte caracterul onest şi de încredere al brandului, arată deschiderea şi “helpfulness-ul” de care dă dovada, e empatic şi protectiv.

 
Brandul Help Net şi-a clădit notorietatea şi prestigiul de-a lungul timpului datorită culorilor distincte pe care le utilizează. Încă de la început, Help Net a folosit o culoare diferită de cele practicate în piaţa farma. Portocaliul Help Net oferă eleganţă, stil, este o culoare caldă şi plăcuta ce asigură o expunere şi o vizibilitate bune în peisajul urban.
 
Noua promisiune de brand reflectă maturitate, soliditate, etică şi experienţa activităţii noastre, Help Net identificându-se cu profesia de Farmacist.


Prin ce ne diferențiem:

Misiune
Oferim românilor cele mai bune soluţii şi competenţe profesionale şi umane pentru managementul stării de sănătate şi de bine.
 
Viziune
Depăşirea aşteptărilor pacienţilor, oferindu-le mai mult decât produse din farmacie şi un tratament special, bazat pe empatie şi încredere.
 
Valori
Profesionalism, eficienţă, corectitudine, disciplină, atenţie centrată pe serviciul oferit clienţilor şi partenerilor.

Ce ne recomandă?

• Peste 2.500.000 de clienți fideli
• Din echipa Help Net fac parte 1500 de specialiști
• O gama largă de produse, peste 35.000 de articole în portofoliu
• Farmacii cu program prelungit și non-stop;
Cea mai mare farmacie homeopata din Bucuresti - Help Net 4 (situată pe șos. Mihai Bravu nr. 128, lângă stația de metrou Iancului). Farmacia preia comenzi de pe întreg teritoriul țării, produsele fiind livrate în cel mai scurt timp prin curier. Pentru clienţii interesaţi de remediile homeopate am
pus la dispoziţie Serviciul telefonic Help Line Homeopatie (0745.265.299).
• Eliberare de rețete compensate și gratuite, pentru toate categoriile de asigurați și toate programele naționale de sănătate 
Cardul de Fidelitate Help Net, ce oferă servicii speciale, promoții în exclusivitate și reduceri pe loc, de la 5* pana la 20%**.
• Help Net deține 2 farmacii-concept “FARMACIA” în Bucureşti, situate în Mall Promenada, respectiv în zona Dorobanţi - Radu Beller, parte a lanțului nostru de farmacii
• Pacienţii Help Net pot comanda produsele din farmacii inclusiv prin magazinul on-line, pe farmaciaonline.ro
• Compania a lansat în 2012 Fundaţia Help Net prin intermediul căreia se implică activ în proiecte de responsabilitate socială;
• Suntem Furnizor al Casei Regale a României începând din 26 octombrie 2012, distincţie decernată de Majestatea sa Regele Mihai I al României în cadrul ceremoniei solemne de la Palatul Elisabeta. Îndeplinirea criteriilor exigente impuse şi acordarea calităţii de Furnizor al Casei Regale implică un înalt standard al serviciilor, constanţă, seriozitate şi profesionalism, Help Net primind pentru a doua oară această distincție în 2015 pentru o perioadă de trei ani.
• Help Net pune la dispoziţia pacienţilor săi 3 cluburi pentru a le facilita accesul la sfaturi de la cei mai importanţi specialişti, evenimente tematice şi promoţii “exclusive”. Este vorba despre Clubul Dermotherapy, Clubul Mamelor și Clubul Cardio.
• Help Net Convenabil - Help Net a lansat la 1 septembrie 2014 conceptul Help Net Convenabil, primul brand economic menit să susţină promisiunea de accesibilitate şi “value for money”.
• În octombrie 2015, Help Net preia și rebranduiește 19 farmacii Centrofarm în 10 locații din România.
• La Gala Farmaciilor, Fundțiile Help Net primesc „Premiul Publicului” pentru campania „Vreau să cresc frumos” dezvoltată împreună cu Asociația Sf. Stelian.
• În 2016, Help Net a luat primul loc luat la “Top Companii din București” - ediția XXIII, locul II luat la “Top Companii Naționale” - ediția XXIII, iar în timpul „Galei Premiilor Capital - Excelență în Afaceri” Help Net a fost premiată cu locul III al companiilor de retail din România, după importanți jucători de pe piața românească.
• Help Net a obținut locul II la categoria "Întreprinderi foarte mari" în Topul Național al Firmelor ediția a XXIII-a, 2016, top organizat de Camera de Comerț din București.
• Farmaciile Help Net sunt singurul brand care a obținut calificativul AA+, fiind clasificate ca un brand excepțional de puternic și bine administrat în cadrul primului clasament al celor mai valoroase branduri românești Brand Finance România 50 în 2017.
• În cadrul Galei Premiilor CAPITAL din 26 mai 2017, Farmaciile Help Net au primit premiul 3 pentru "Cea mai buna companie din comerț", fiind singurul lanț de farmacii din România care a fost premiat în cadrul evenimentului organizat de CAPITAL.
 

*pentru orice produs, cu exceptia celor de pe retetele compensate sau gratuite si a celor aflate in alte promotii.

**pentru membrii Clubului Mamelor si / sau al Clubului Dermotherapy, la achizitionare de produse din lista celor selectionate. Mai multe detalii in farmacii.Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza