•  

Help Net

Help Net lanseaza aplicatia mobila si magazinul online

Din dorinta de a fi cat mai aproape de nevoile voastre si pentru a va oferi in permanenta cele mai bune servicii, ne bucuram sa va anuntam ca Help Net lanseaza aplicatia pentru mobil si magazinul online.


Aplicatia pentru mobil Help Net

- Tot ce ai nevoie de la Help Net direct pe telefonul tau mobil. Aplicatia este disponibila pentru sistemele de operare Android si se poate accesa pe urmatorul link avand urmatoarele beneficii:


- Gasesti rapid produsele in farmacia cea mai apropiata de tine. In functie de locatia ta ti se vor indica farmaciile cele mai apropiate de tine.


- Cumperi online din magazinul virtual Help Net si cu un simplu click esti redirectionat catre magazinul online.


- Utilizezi comod cardul tau Help Net in varianta electronica. Dupa introducerea datelor personale in aplicatie, vei avea varianta electronica cardul de fidelitate Help Net pe care il poti folosi in farmacie.


Magazinul online Help Net Intra pe www.farmaciaonline.ro unde poti comanda online produsele noastre si acestea sunt livrare in 24 de ore la tine acasa. Plata se face ramburs la curier pentru contravaloarea produselor. Acum venim noi la tine, cu placere! Un serviciu online Help Net.
 

Inapoi

Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza