•  

SOLUȚIA IMPOTRIVA CĂDERII PĂRULUI

Experiența căderii părului poate fi un moment supărător și dificil pentru oricine trece prin acest proces. Pentru multe femei, podoaba capilară este o parte definitorie a identității lor, cu o influență imensă asupra încrederii și a modului în care ne prezentăm în lume.
 
Din păcate, căderea părului este o problemă frecventă și poate afecta orice persoană. Cauzele variază de la probleme hormonale, stres, dietă deficitară în nutrienți, până la pierderi de păr cauzate de mătreață. Anumite medicamente, tulburări autoimune, utilizarea excesivă a produselor de styling, pot provoca, de asemenea, subțierea firului de păr și căderea acestuia. 
 
Vestea bună este că există produse care pot dimuna această problemă. 
 
Produsele cosmetice recomandate pentru reducerea căderii părului ar trebuie să conțina formule cu antioxidanți precum vitamina E, aminoacizi și vitamina B, care să ajute la regenerarea părului.
Țineți cont că fiecare dintre noi e diferit și acțiunea produselor diferă de la o persoană la alta. Pentru că procesul de creștere al părului este unul lent, se recomandă să încercați un produs timp de 3-4 luni înainte de a determina dacă acesta este eficient sau nu.
 
Gama de produse PARUSAN conține nutrienți care asigură în mod țintit aprovizionarea cu substanțe nutritive la nivelul scalpului și a rădăcinii firului de păr.
Ingredientul brevetat din compoziția PARUSAN – un extract din lastări organici de mazăre – este responsabil de reducerea căderii părului și de accelerarea semnificativă a creșterii acestuia. Alte ingredient, precum biotina și L-arginina ajută la întărirea rădăcinii, iar urdeea, vitamina E și pantenolul hrănesc și conferă părului rezistență și strălucire.
 
Utilizate în mod regulat, cu ajutorul produselor PARUSAN poți vedea primele rezultate pozitive după 3 luni.
 
 

Data:

17-03-2020

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Adauga un comentariu


Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza