•  

Sanatate

Listeaza alfabetic: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Multivitaminele cu fluor: ce sunt si cand pot fi folosite

Multivitaminele cu fluor: ce sunt si cand pot fi folosite

Multivitaminele ofera minerale si vitamine esentiale pe care corpul nu le poate lua prin alimentatie. Fluorul intareste smaltul dintilor, si previne aparitia cariilor. Multivitaminele cu fluor sunt folosite ca suplimente alimentare in dieta celor mici si a copiilor care nu asimileaza suficient fluor prin apa pe care o consuma.

Copii
Mituri despre protectia solara

Mituri despre protectia solara

Crezi ca ai nevoie sa stai la soare pentru a-ti lua portia de vitamina D? Ca este bine sa te bronzezi atat timp cat folosesti protectie solara? Iti spunem noi cum stau de fapt lucrurile in materie de protectie solara, bronz si cancer de piele. Descopera miturile care nu-ti fac bine!

Ingrijirea corpului
Micutul explorator

Micutul explorator

A explora este cuvantul de ordine pentru un bebelus inca din primele zile de viata. Imagineaza-ti ce fascinanta sau poate inspaimantatoare i se poate parea lumea in care se trezeste brusc un copil, care a trait atat de bine, protejat perfect, in burtica mamei lui.

Copii
Miopia: cauze si tratament

Miopia: cauze si tratament

Pentru o persoana cu miopie obiectele de aproape sunt clare, dar cele de la distanta - cum ar fi tabla de la scoala, semnele de circulatie sau o fata din celalalt colt al camerei - sunt neclare si greu de distins.

Boli ale organelor de simt
Mituri despre igiena intima

Mituri despre igiena intima

Nici o spalatura vaginala nu este buna fara indicatiile clare ale medicului specialist. Indiferent de ce folosesti - bicarbonat de sodiu, diverse ceaiuri sau, mai rau, chiar produse intime cu curatare, aceste spalaturi agreseaza flora vaginala si nu constituie o metoda de prevenire a infectiilor, ci chiar favorizeaza aparitia lor prin cresterea aciditatii locale.

Obstetrica - Ginecologie
Moleculele fericirii

Moleculele fericirii

Endorfinele, serotonina si dopaminele activeaza hormonii fericirii. Ce sunt aceste molecule miraculoase cu nume atat de neologic? Ce rol au ele in organism? Cu siguranta, nu unul de ignorat.

Sanatate psihomentala
Mituri  despre contraceptie

Mituri despre contraceptie

Noi iti prezentam aici doar cateva dintre cele mai cunoscute mituri care circula pe marginea acestui subiect, insa lista lor poate continua. Pentru alegerile sigure, informeaza-te!

Sexologie
Menopauza: ghid de ingrijire

Menopauza: ghid de ingrijire

Dupa varsta de 45 ani, o femeie trebuie sa se astepte la aparitia menopauzei. Acest proces natural intervine la varste cuprinse intre 48-52 de ani. Cel mai evident semn al menopauzei este disparitia treptata a ciclului menstrual si se datoreaza diminuarii progresive si apoi opririi definitive a activitatilor ovarelor.

Obstetrica - Ginecologie

Intreaba farmacistul

Vrei sa stii mai multe detalii despre un anumit produs? Ai o problema medicala sau cosmetica la care nu ai gasit inca rezolvare?

Scrie-ne intrebarea ta completand formularul
Completeaza formularul

Suna-ne la TelVerde 0800 833 003
(disponibil si din retelele de telefonie mobila)

0800 833 003
Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza