•  

REVIDOX, ACUM OFERTA 1+1 CADOU

Acest lucru poate fi redat in primul rand de piele, cel mai mare organ al nostru care ocupa si locul central in preocuparile noastre; insa, este deosebit de important faptul ca fiecare celula, fiecare organ are propriul ritm de imbatranire, ce consta in calitatea procesului de replicare fapt ce ne afecteaza atat aspectul fizic, cat mai ales starea de sanatate.
 
 
Noile cercetari ne indreapta atentia spre noul concept Healthy Aging ca si inlocuitor realist al conceptului Anti-Aging, pentru ca oricat ne-am dori nu putem opri procesul de imbatranire dar din fericire il putem incetini considerabil datorita moleculei inovative Stilvid® 84% ce intra in compozitia suplimentului nutritiv REVIDOX.
 
 
Revidox este un supliment alimentar cu o formula inovativa patentata cu proprietati protectoare la nivelul fiecarei celule care prin actiunea sinergica a componentelor naturale asigura protectia cardio-vasculara si neuro-degenerativa.
Conform studiilor clinice, administrarea minim 6 luni a unei capsule de REVIDOX pe zi asigura organismului urmatoarele beneficii: 
 
❶ neutralizarea cu pana la 182.7% radicali liberi raspunzatori pentru imbatranirea organismului;
 
❷ scaderea stresului oxidativ (61.9%);
 
❸ scaderea nivelului sanguin al colesterolului LDL, denumit si “colesterol rau” si al trigliceridelor (20% - 25%);
 
❹ cresterea elasticitatii endoteliului vascular; 
 
❺ reducerea markerilor tumorali si cu risc aterogen; 
 
❻ protejarea de arteroscleroza si bolile neurodegenerative. 
 
 
Prin capacitatile sale REVIDOX reprezinta un instrument interventional de mare valoare pentru intarzierea proceselor de imbatranire si corectarea, pana la nivel molecular, a derapajului patologic asociat imbatranirii.
 
Pentru ca ne dorim sa aratam dar mai ales sa ne simtim bine indiferent de varsta, este important sa acordam atentie organismului nostru inca din tinerete pentru ca la batranete sa ne bucuram de familie si cei dragi intr-un mod activ si energic. 
 
Healthy aging este noul deziderat medical pe care ne-ar fi util sa il adoptam indiferent de conditiile care ne guverneaza viata.
 
 
Importator si distribuitor Core Invest Health.
 

Data:

02-07-2018

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Adauga un comentariu

Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza