•  

HISTAMINOGLOBULINA inapoi la lista de termeni

Listeaza alfabetic: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y ZIndicatii
Indicatii: Produsul confera persoanelor alergice o imunitate activa durabila. El se poate folosi in tratament ul maladiilor alergice, indiferent de tipul manifestarilor sau cauza declansatoare. Histaminoglobulina se aplica cu succes in tratament ul manifestarilor alergice: respiratorii - astm, febra de fan, coriza , coriza spasmodica; cutanate - urticarie, edem Quincke, eczeme, prurit, prurigo; nervoase - migrene, cefalee; digestive; articulare; oculare. Histaminoglobulina nu este un produs de urgenta, utilizat pentru anularea crizelor alergice, ci un tratament al terenului alergic.

Mod de administrare
Mod de administrare: Tratamentul alergiilor acute (copil, adult) consta in 6 injectii subcutanat e a cate 0,5 ml produs pentru fiecare injectie, la intervale de 3 zile. Tratamentul alergiilor cronice consta in 10 inoculari intradermice cu cate 0,15 ml histaminoglobulina din 3 in 3 zile. Dupa un interval de 7 pana la 10 zile de la a zecea inoculare intradermica, se administreaza subcutanat 1 ml produs. Dupa o pauza de 6-7 saptamani, indiferent de rezultatele obtinute, se va repeta o serie identica de inoculari. Este interzisa administrarea pe cale intravenoasa!

Contraindicatii
Contraindicatii: Nu se recomanda tratamentul cu histaminoglobulina femeilor in timpul perioadei menstruale.

Reactii adverse
Uneori, dupa o injectie se poate observa o exacerbare a manifestarilor clinice. Aceasta este trecatoare si poate fi atenuata printr-o medicatie calmanta obisnuita. Aceasta reactie este un prognostic favorabil si tratamentul in curs nu trebuie intrerupt.

Conditii de pastrare
Se pastreaza la +5 ± 3 grade Celsius si ferit de lumina. Termen de valabilitate: 2 ani de la data conditionarii.
 


Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza