•  

Bilomag X 60 Capsule inapoi la lista de termeni

Listeaza alfabetic: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Compozitie si Mod de Ambalare
Extract de Ginkgo biloba, lecitina, magneziu si vitamina B6.

Cutie cu 60 capsule.
Indicatii
Zdrovit Bilomag memorie si concentrare. Un preparat complex ce contine extract de Ginkgo biloba, lecitina, magneziu si vitamina B6. Extractul de Ginkgo biloba imbunatateste circulatia cerebrala si, de asemenea, functionarea intregului sistem circulator. Acestea au ca rezultat imbunatatirea concentrarii si memorie i. Creste cantitatea de oxigen si de substante metabolice din tesuturi, restaurand functionarea lor normala. Neutralizeaza radicalii liberi, protejand celula nervoasa. Lecitina intra in compozitia fiecarei celule nervoase, fiind respectabila de functionarea optima a sistem ului nervos. Magneziul este implicat, de asemenea, in functionarea sistem ului nervos. El scade excitabilitatea musculara si are actiune trofica vasculara. Vitamina B6 stimuleaza asimilarea magneziu lui din tractul gastrointestinal, crescandu-i activitatea acestuia. Determina, de asemenea, metabolismul optim al celulei nervoase. Indicatii: Acest preparat are un efect pozitiv in urmatoarele stari:
Scaderea capacitatii de concentrare si a memorie i
Efort intelectual intens
Expunere prelungita la sters
Nota: Acest preparat nu contine zahar, putand fi folosit de diabetici. Nu se recomanda administrarea acestui preparat in timpul sarcinii si alaptarii.
Mod de Administrare
Oral, 1-2 capsule pe zi, dupa masa. A nu se depasi doza recomandata. Rezultatele sunt vizibile dupa utilizare indelungata. A se pastra la temperatura camerei, in ambalajul original, ferit de accesul copiilor. Supliment alimentar. Acest preparat nu poate fi folosit ca substituent al unei diete diversificate. Destinat adultilor.
 


Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza