•  

Antioxidant Complex Harmony Line 30 Capsule inapoi la lista de termeni

Listeaza alfabetic: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Caracteristici
Inactiveaza radicalii liberi si previne apa ritia bolilor provocate de acestia. Previne apa ritia placilor de aterom si mentine permeabilitatea vasculara necesara proceselor de nutritie la nivel celular. Previne apa ritia bolilor de inima intarzie apa ritia semnelor imbatranirii. Previne apa ritia bolilor legate de inaintarea in varsta: ateroscleroza, adenom de prostata, boli articulare degenerative.
Seleniul si zinc ul impreuna cu vitaminele A, C si E reprezinta o combinatie cu puternice efecte antioxidante. Rolul lor este de a inactiva radicalii liberi care apa r in organism in procesele metabolice, sub actiunea radiatiilor ultraviolete, a fumului de tigara, a agentilor poluanti, si care au efect distructiv asupra tesut urilor cu activitate intensa ca: inima , ficat, piele, tesut nervos (creier). Radicalii liberii sunt raspunzatori de apa ritia prematura a semnelor imbatranirii, favorizeaza apa ritia placilor de aterom la nivelul vaselor sanguine, sunt considerati printre factorii principali care determina apa ritia cancerului.
Prin inactivarea radicalilor liberi, Antioxidant complex imbunatateste vascularizatia si nutritia tesut urilor, reduce riscul apa ritiei tumorilor si a bolilor cardiovasculare.
Zincul intra in structura multor enzime si proteine, avand rol in stabilizarea acestora. Adaosul de zinc in complexul antioxidant creste eficienta acestuia.
Antioxidant complex intarzie apa ri tia semnelor imbatranirii (in special apa ritia ridurilor) si imbunatateste calitatea pielii.
- Cine are nevoie:
Fumatorii, indiferent de varsta. Persoanele de peste 35 de ani. Sportivii de performanta. Persoanele care traiesc in marile aglomerari urbane sau in zonele cu activitate industriala.

Compozitie
Beta caroten (provitamina A) 6 mg, Vitamina E (tocopherol) 12 mg, Vitamina C (acid ascorbic) 75 mg
Dozare
1 - 2 capsule zilnic in timpul mesei
Ambalare
30 capsule
 


Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza