•  

ANTIGEN STREPTOCOCIC CORPUSCULAR Pentru Intradermoreactii inapoi la lista de termeni

Listeaza alfabetic: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y ZIndicatii
Indicatii: Antigenul streptococic corpuscular este utilizat in testarea intradermica pentru decelarea starii de hipersensibilitate la infectia streptococica.

Mod de administrare
Mod de administrare: Se recomanda ca injectarea intradermica sa fie facuta cu o seringa de tuberculina, cu ace foarte subtiri si cu bizoul scurt. Regiunea de electie este fata anterioara a antebratului. Se injecteaza 0,1 ml strict intradermic, dupa o prealabila dezinfectare cu alcool. Citirea si interpretarea reactiei: Citirea reactiei se face la 24 si la 48 h si se bazeaza pe aprecierea tuturor modificarilor prezente la locul de inoculare: eritem , infiltratie. In functie de modificarile locale aparute si de diametrul acestor modificari, reactia se noteaza si se interpreteaza astfel: reactie foarte intens pozitiva: edem, infiltratie, eritem cu diametrul mai mare de 40 mm (++++); reactie intens pozitiva: infiltratie, eritem , diametrul cuprins intre 30-40 mm (+++); reactie moderat pozitiva: eritem , uneori infiltratie, cu diametrul cuprins intre 20-30 mm (++); reactie slab pozitiva: eritem , diametrul cuprins intre 10-20 mm (+); reactie negativa: usor eritem , cu diametrul mai mic de 10 mm sau absenta completa a oricarei modificari (-).

Conditii de pastrare
Antigenul streptococic corpuscular pentru intradermoreactii se pastreaza la intuneric, intre +4 si +10 grade Celsius. Termen de valabilitate: 6 luni si este indicat pe eticheta flaconului si a cutiei, in conditiile de pastrare mentionate mai sus.
 


Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza