•  

Mușchiul islandez: balsamul binefăcător din indepărtatul Nord

 
 
Mușchiul islandez, cunoscut în medicina populară și sub numele de “mușchiul febrei” sau “mușchiul plămânilor”, crește în zone ecologice, ferite de agitația și poluarea marilor orașe. Bogată în substanțe minerale, vitamine și acizi organici, această plantă a fost utilizată în medicina tradițională încă din secolul al XVII-lea pentru proprietățile sale curative asupra cavității bucale și faringiene. 
Cu precădere în sezonul rece, frecvența afecțiunilor respiratorii, a virozelor și simptomelor asociate acestora crește considerabil, iar principalele cauze sunt virusurile și bacteriile care cauzează inflamații la nivelul gâtului. Simptomele de uscăciune, tuse iritativă, dificultăți în respirație, pot apărea și din cauza expunerii în încăperi neaerisite și/sau supraîncălzite, a fumatului sau consumului de alcool.
Soluția vine de la LIVSANE care vă recomandă cele 2 produse cu extract de mușchi islandez: Siropul antitusiv și Pastilele pentru Gât
Cu un gust plăcut de miere, Siropul antitusiv LIVSANE conține extract de mușchi islandez care acționează ca o peliculă protectoare asupra cavității bucale și faringiene, menținând astfel umiditatea și blocând anumiți stimuli care irită mucoasa. In plus, acest lichen este bogat în mucilagii solubile în apă și acizi care au rol emolient și de curățare a tubului bronșic, enzime, vitaminele A, B1 și B12, precum și arome care întăresc imunitatea căilor respiratorii. 
Formula mai conține și extract de nalbă, care are efect emolient, antibacterian și antiinflamator. 
Siropul antitusiv LIVSANE este ideal în caz de:
- Tuse (uscată și expectorantă)
- Răgușeală
- Iritații la nivelul mucoasei faringiene
- Gît inflamat, dificultăți la înghițire
Pastilele pentru gât de la LIVSANE au la bază extract de mușchi islandez, care accelerează vindecarea iritațiilor de la nivelul laringelui și faringelui, calmează  tusea uscată și răgușeala. Sucul concentrat de coacăze, bogate în Vitamina C, stimulează imunitatea locală, iar uleiul de mentă ajută la decongestionarea căilor respiratorii.
Aceste pastile au un gust foarte plăcut de coacăze roșii și negre și mentă. În plus, formula NU conține zahăr, ci indulcitori naturali: stevia, maltitol.
Pastilele pentru gât de la LIVSANE sunt ideale în caz de:
- Tuse uscată/ tusea fumătorului
- Răgușeală
- Iritații la nivelul mucoasei faringiene
- Gât inflamat, dificultăți la înghițire
- Dificultăți în respirație 
- Senzație de gură uscată
Produse în Germania.
Gama LIVSANE este disponibilă exclusiv în Farmaciile Help Net. 

Data:

27-01-2020

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Adauga un comentariu


Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza