Lentilele de contact

LENTILELE DE CONTACT

O moda care a facut cariera la Hollywood devine acum din ce in ce mai mult un stil de viata si pentru restul lumii: lentilele de contact. A purta lentile de contact, fie ca sunt de vedere sau pur si simplu pentru frumusete, este acum la indemana oricui isi doreste o schimbare de look.
 

  • Medicina

Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului, dar atunci ochelarii ce reprezinta? Daca te-ai saturat de eticheta de „ochelarist”, ei bine, poate ca a venit momentul sa incerci lentilele de contact. Este suficient un control optic pentru a-ti prescrie dioptriile de care ai nevoie. E bine de stiut ca lentilele stau intotdeauna intr-un lichid special, din care trebuie sa ai mereu provizii, iar daca nu sunt de unica folosinta, trebuie sa le cureti periodic cu o solutie speciala.

Multi dintre noi se lasa dezarmati la ideea ca fixarea si scoaterea lentilelor de contact de pe globul ocular este un procedeu dificil. Ca orice lucru nou, este mai greu pana cand deprinzi gestul de fixare a acestora, dupa care totul devine o rutina, la fel de facila ca simplul act de punere a ochelarilor pe nas.

Iar daca vrei ca schimbarea de look sa fie de-a dreptul spectaculoasa, fie ca porti dioptrii, fie ca nu, poti opta pentru lentile de contact colorate. Ai de ales intre toate nuantele posibile, de la bleu la turquoise, la verde sau negru. Probeaza mai multe variante si alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine cu nuanta parului si a tenului tau. E bine sa nu te ghidezi dupa faptul ca o anumita nuanta de ochi arata extraordinar pe actrita ta preferata. Atata timp cat nu ai tenul deschis si blondul lui Nicole Kidman, albastrul ochilor ei s-ar putea sa te dezavantajeze sau in cel mai bun caz sa para nenatural. Acelasi lucru este valabil si pentru admiratoarele Salmei Hayek: pe tenul ei creol culoarea neagra a ochilor este absolut fascinanta, insa pe o fata palida aceeasi ochi ar arata dezastruos.

Nu te teme sa incerci un lucru nou, ineditul pe care ti-l va aduce s-ar putea sa iti schimbe viata!

 


Pareri

Pareri

Fii primul care posteaza un review pentru acest articol.

Adauga o parere

Co si o tomto článku myslíte vy?

1-5

1 2 3 4 5
Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile nepotrivite!