LAROPHARM BRONHOSOLV 10MG/5ML SOLUTIE ORALA 50ML

Brand: LAROPHARM

In Stoc

Ridicare GRATUITA din farmacie

Pret online

8,45 RON

buc

* Pretul afisat este valabil doar pentru comenzi online. In farmacii pretul poate varia.

LAROPHARM BRONHOSOLV 10MG/5ML SOLUTIE ORALA 50ML

Compozitie

Substanta activa este clorhidratul de bromhexin. Un ml solutie orala contine clorhidrat de bromhexin 2 mg. Celelalte componente sunt: acid tartric, para-hidroxibenzoat de metil (E218), para-hidroxibenzoat de propil (E216), apa purificata.

Indicatii terapeutice

Bronhosolv 10 mg/5 ml solutie orala este un medicament pentru tratamentul tusei productive, fiind indicat in afectiuni bronhopulmonare, acute si cronice, insotite de secretii vascoase.

Amelioreaza transportul bronsic, reduce tusea si usureaza respiratia.

Atentionari si precautii

Au fost raportate reactii cutanate severe asociate cu administrarea de bromhexin. Daca apar eruptii cutanate (inclusiv leziuni ale mucoaselor gurii, gatului, nasului, ochilor sau ale organelor genitale), incetati sa utilizati acest medicament si adresati-va imediat medicului dumneavoastra.

Doze si mod de administrare

Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in acest prospect sau asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Cu lingurita dublu dozatoare pot fi administrate doze de 2,5 ml solutie orala (corespunzator la 5 mg clorhidrat de bromhexin), respectiv 5 ml solutie orala (corespunzator la 10 mg clorhidrat de bromhexin).  Daca nu v-a fost indicat altfel de catre medicul dumneavoastra, se recomanda urmatoarele doze:

Adulti, adolescenti si copii cu varsta peste 10 ani: 5 ml Bronhosolv 10 mg/5ml solutie orala (10 mg clorhidrat de bromhexin) de 3 ori pe zi.

Copii cu varsta intre 5 si 10 ani: 2,5 ml Bronhosolv 10 mg/5ml solutie orala (5 mg clorhidrat de bromhexin) de 3 ori pe zi.

Pacienti cu insuficienta renala sau hepatica:

Adresati-va medicului dumneavoastra pentru recomandari, deoarece intervalul dintre doze trebuie marit si/sau dozele trebuie ajustate.

Mod de administrare:

Bronhosolv 10 mg/5 ml solutie orala se administreaza dupa mese, cu ajutorul linguritei dozatoare. Pe durata terapiei cu bromhexin se recomanda un consum de lichide corespunzator, avand in vedere ca astfel este imbunatatita actiunea mucolitica a bromhexinului asupra secretiilor.

Durata tratamentului:

Nu utilizati Bronhosolv 10 mg/5 ml solutie orala mai mult de 4-5 zile, cu exceptia cazului in care v-a fost recomandat astfel de catre medicul dumneavoastra

Atentionari si precautii speciale

Sarcina si alaptarea

Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresati-va medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament. Nu se recomanda administrarea bromhexinului in perioada de sarcina si de alaptare.

Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor

Au fost raportate rar, asociate cu utilizarea bromhexinului, reactii adverse precum vertijul, cefaleea, care pot influenta capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Ambalaj

Este ambalat in cutii cu un flacon din PET de culoare bruna, continand 50 ml solutie orala, prevazut cu capac din PE cu inel de siguranta si o lingurita dozatoare din polistiren, dubla, a 2,5 ml si respectiv 5 ml.

Compozitie

Bromhexin

Informatii suplimentare

Producator: LAROPHARM
Brand: LAROPHARM
Data expirare: 30.06.2022

Prospect

Citeste mai mult

Review-uri LAROPHARM BRONHOSOLV 10MG/5ML SOLUTIE ORALA 50ML

Fii primul care scrie un review

Adauga un review

Review-urile tale

1-5

1 2 3 4 5
Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile nepotrivite!

Alti clienti au cumparat si...

Intreaba farmacistul tau

L-V: 08:30 – 16:30


Gaseste cea mai apropiata farmacie Help Net

411 farmacii
in Romania

Lista Farmacii

Contul MeuCosul meu

Cosul este gol