•  

Imunitatea organismului se formeaza in intestin

Imunitatea organismului se formeaza in intestin

 

Intestinul joaca un rol esential pentru buna functionare a organismului deoarece aici are loc absorbtia substantelor nutritive din alimentele ingerate, proces extrem de important atat pentru digestie, cat si pentru metabolizarea energiei.

 

Mai mult, este recunoscut faptul ca 80% din imunitatea organismului este concentrata la nivel intestinal, echilibrul florei intestinale fiind foarte important pentru mentinerea functionalizatii sistemului imunitar. Microflora intestinala actioneaza ca o bariera protectoare care previne multiplicarea bacteriilor daunatoare, sustinand astfel sistemul imunitar.

 

Probioticele sunt microorganisme ingerate prin hrana sau suplimente alimentare, care imbunatatesc sanatatea microbiana a tractului digestiv. Beneficiul lor principal este acela ca intaresc imunitatea sistemului intestinal, esentiala pentru sanatatea organismului.

 

Dezechilibrul dintre bacteriile benefice si cele nocive cauzeaza tulburari digestive manifestate prin balonare, crampe, tranzit greoi, intoleranta la anumite alimente, scaderea imunitatii sau chiar afectiuni ale pielii.

 

Constientizand importanta culturilor vii pentru sanatatea intregului organism, OptiBac Probiotics ofera o gama complexa de probiotice pentru afectiuni specifice, avand la baza cele mai cercetate tulpini din lume. Gama OptiBac Probiotics este unica datorita specializarii si cercetarilor realizate pe tulpini active de bacterii cu efect benefic asupra organismului.  

 

Studiile clinice sustin eficienta produselor Optibac, a caror formula este rezistenta la aciditatea din stomac si nu necesita refrigerare. Concentratia de bacterii vii ramane viabila cand ajunge in intestin si este garantata pana la data de expirare a produsului.

 

Optibac Probiotic Saccharomyces boulardii are o concentratie de 5 miliarde bacterii vii/capsula care protejeaza si asigura sanatatea intestinala, cu scop final in sustinerea imunitatii organismului. Acest probiotic ajuta la eliminarea factorilor daunatori care provoaca infectia si accelereaza vindecarea organismului.

 

Saccharomyces boulardii de la OptiBac este un microorganism unic si natural pe care s-au realizat cercetari multiple care au dovedit rezistenta la aciditatea stomacului. Administrat pe termen lung, Saccharomyces boulardii neutralizeaza si elimina toxinele din intestin si curata colonul.

 

In perioada 03.04. – 31.05.2020, in Farmaciile Help Net, cumpara Saccharomyces Boulardii 16 capsule si ai 20% REDUCERE.

 

 

 

Data:

14-04-2020

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Adauga un comentariu


Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza