•  

Frumoasa in timpul sarcinii!

Frumoasa in timpul sarcinii!

O femeie insarcinata radiaza. Frumusetea ei capata valente noi si se transforma in ceva magic, pentru ca in pantecele ei se afla o mica minune. In timpul sarcinii se produc foarte multe transformari cu corpul viitoarei mamici, dar lucrul acesta nu trebuie sa te sperie!

Frumusetea nu dispare, ea se transforma si imbraca forme noi, ceva mai... rotunjoare. Unul dintre darurile sarcinii este parul cu firul gros, stralucitor. Din pacate, si parul de pe corp devine mai viguros, in special in zona abdomenului. Nu te ingrijora, dupa ce vei naste va disparea si parul de prisos. Daca nu te numeri printre norocoasele carora li se regenereaza parul, tunde-l mai scurt, pentru a-i da un aspect ingrijit. Evita sa-l vopsesti, parerile sunt controversate, n-are rost sa risti.

Aspectul pielii se imbunatateste in timpul sarcinii. Totusi, exista tendinta de uscare a pielii. Curata pielea cu un scrub, apoi aplica pe corp (in special pe zona abdomenului si pe coapse) o crema hidratanta sau un ulei de baie.

Unghiile se pot exfolia si se pot rupe mai usor ca de obicei. Foloseste manusi de cauciuc atunci cand faci treaba si scufunda-ti unghiile in ulei de masline usor incalzit.

Culoarea pielii se va accentua in perioada sarcinii. Alunitele, cicatricile, semnele din nastere, pistruii se vor inchide la culoare si vor creste usor in dimensiune. Pot aparea pete pigmentare pe fata, in zona pometilor. Nu te ingrijora, vor disparea curand dupa nastere! Ce poti face insa este sa nu stai la plaja, soarele va accentua petele pigmentare - foloseste creme de protectie speciale.

Postat in :

Despre sarcina Ingrijirea corpului Ingrijirea tenului

Data:

02-04-2013

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Adauga un comentariu


Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza