•  

Tu ce fond de ten din gama Vichy preferi?

 

In perioada 01.06-31.07, in farmaciile Help Net beneficiezi de 25% Reducere la orice fond de ten din gama Vichy.

 

In portofoliul Vichy se regsec 3 game de produse de make-up pentru nevoi diferite ale tenului, recomandate de medicii dermatologi.

In gama DERMABLENDTM se regsesc 2 formule hipoalergenice, non-comedogenice, ce ofer acoperire ridicat și rezistenț la transfer, pentru tenul cu diverse imperfecțiuni:

 

Dermablend Fluid conține 25% pigmenți corectori polimeri și SPF 35 ce corecteaz petele pigmentare, cearcnele și roșeața, fiind recomandat tenului normal sau uscat.

 

Dermablend Corector 3D conține acid salicilic, eperulin și SPF 25, fiind adresat tenului gras cu tendinț acneic, ce acoper imperfecțiunile și semnele post-acneice.

 

Gama Mineralblend ofer o acoperire natural medie prin formula cu pigmenți minerali și acid hialuronic, ce contibuie la uniformizarea nuanței tenului și la hidratarea acestuia. Potrivit pentru toate tipurile de ten, pielea se va simți mult mai revigorat și instant mai luminoas.

 

Fondul de ten Liftactiv Flexiteint conține collagyl și SPF 20, fiind adresat tenului matur, pentru un efect de lifting imediat. Avnd o acoperire medie, reduce vizibil ridurile, mbuntțește nuanța pielii și ofer luminozitatea de care are nevoie.

 

*Promotia valabila in perioada 01.06-31.07.2020, in limita stocului disponibil. Promotia este valabila pentru fondurile de ten din gamele Dermablend, Mineralblend si Liftactiv Flexiteint.

Data:

11-06-2020

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Adauga un comentariu


Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza