•  

Fitness - indiferent de program

Fitness - indiferent de program

Un numar mare de persoane, de diverse varste, practica zilnic exercitii menite sa le imbunatateasca starea fizica si psihica, calitatea vietii. Specialistii recomanda fitness-ul impotriva obezitatii, oboselii cronice, stresului, problemelor datorate unei vieti sedentare. Cu zece ani in urma, nimeni nu banuia ca notiunea de fitness va fi atat de promovata si va deveni o adevarata moda. Toata lumea vrea astazi sa aiba o viata mai buna, practicand fitness-ul si  abordand o dieta naturala, echilibrata.

Sedentarismul impiedica organismul sa elimine toxinele!

Daca acestea se acumuleaza, corpul resimte diverse probleme. Ce nu poate fi eliminat, va fi depozitat creand neplaceri. Obezitatea de exemplu nu are ca efect doar un aspect mai putin agreabil. Ea adesea duce la probleme fizice si psihice grave. Cu cat adunam mai multe toxine in organism, cu atat acesta va lupta mai greu pentru a-si mentine vitalitatea.

Marea majoritate a oamenilor nu se apuca de sport pentru ca pare complicat sa-si faca abonament la o sala de fitness si sa se tina de programul acesteia, sa se inscrie la un club sportiv etc. Pentru unii timpul este o problema, pentru altii banii. Fitness inseamna insa multe alte optiuni, care sunt la indemana tuturor.

Fitness la indemana tuturor!


Plimbarile in aer liber sunt poate cea mai simpla metoda de a ne mentine in forma. Cel putin 20 de minute pe zi petrecute in acest fel, ar fi ideale la orice varsta.  Plimbarile in doi pot fi si mai placute si mai lungi.

Jogging-ul este o alta activitate fizica excelenta! Spre deosebire de plimbare, jogging-ul presupune un tonus mai bun si vointa ceva mai multa. Efectele sunt vizibile mai rapid, asa ca alergati de cate ori aveti posibilitatea.

Inevitabil vremea proasta ne poate da peste cap planurile de a alerga si atunci o bicicleta medicinala, de exemplu, este foarte utila. Mersul pe bicicleta este un bun exercitiu pentru diverse grupe de muschi. Plimbarile in aer liber cu bicicleta sunt si foarte distractive.

Orice alta metoda de a ne antrena intr-o activitate fizica este binevenita organismului nostru agresat de sedentarism, dieta, stress. Pe vremuri se credea ca miscarea este doar pentru cei cu aspiratii atletice. Adevarul este ca fitness-ul se potriveste tuturor, caci toti vrem sa avem o viata mai buna. 

Postat in :

Miscare

Data:

19-03-2013

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Adauga un comentariu


Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza