Doctorul Lou Jacobs iti ia durerea cu mana!

DOCTORUL LOU JACOBS ITI IA DUREREA CU MANA!

Diploma de doctor in chiropractica a primit-o de la “Colegiul de Chiropractica Cleveland” din Kansas City, Missouri, Statele Unite ale Americii.
Pe langa aceste diplome, acesta a depasit o mie de ore de educatie continua dupa ce a absolvit colegiul de chiropractica. “Dr. Lou”, asa cum este numit adesea, este si atestat in acupunctura chiropractica: acupunctura realizata de catre un doctor licentiat in chiropractica.

  • Sport

In plus, dr. Lou este specializat in tratamentul copiilor, muzicienilor, sportivilor care practica sporturi extreme si al mamelor insarcinate. Are instruire completa  in cadrul “Asociatiei internationale de chiropractica pediatrica” pentru a lucra cu mamele si copiii inainte, in timpul, si dupa nastere. Despre acest proiect, poti afla mai multe informatii pe ICPA4KIDS.
 Dr. Lou este de asemenea membru al Asociatiei Internationale a Chiropractorilor din Statele Unite si al Asociatiei Chiropractorilor din Maine, Statele Unite ale Americii.  Dr. Lou este specialistul din Maine in tratarea muzicienilor. Este numit adesea “chiropractorul din Maine al starurilor” datorita faptului ca lucreaza cu muzicieni cunoscuti . A lucrat cu interpreti ca si Trey Anastasio, Gogol Bordello, Edward Sharpe and the Magnetic Zeros, Tommy Emmanuel si Mumford & Sons.
Recent, dr. Lou a devenit primul chiropractor american atestat in Romania si este unul dintre cei doi chiropractori recunoscuti de catre Ministerul Sanatatii prin avizul de practica acordat de catre “Ordinul practicienilor de medicina complementara/alternativa” din Romania.
Pacientii “Centrului de chiropractica si acupunctura Jacobs” au toate varstele - de la nou nascuti, la persoane de 90 de ani. Aici sunt tratati oamenii care vor o abordare clara si calculata a modului de recuperare in cadrul unui numar de specializari de medicina alternativa.
Doctorii din acest centru sunt apelati pentru situatii care nu prezinta urgente (adica care nu necesita o vizita la spital), dar care ingradesc posibilitatea oamenilor de a indeplini sarcini sau de a face lucruri care le plac (cum ar fi sa isi duca in brate copiii, sa calatoreasca, sa faca sport, sa cante la chitara, etc.). Cel mai bun mod de a afla daca poti fi ajutat este sa dai un telefon. Daca nu te poate ajuta cineva de la cabinet, va fi trimis catre tine o persoana care poate face acest lucru.

Oricarui pacient care apeleaza la Dr. Jacobs i se promite:
•    raspunsuri pe intelesul lor la orice intrebari
•    planuri clare de tratament, care sa le arate la ce sa se astepte pe masura ce se fac mai bine
•    timp suficient rezervat vizitelor, fara a-i grabi
•    ca sunt ascultati, intelesi si ajutati intr-o maniera blanda si intelegatoare
•    ca vor fi tratati ca niste oameni si nu ca niste numere
•    acces la doctorii lor 24 de ore din 24 - toti pacientii primesc numerele de telefon ale doctorilor care ii trataeaza pentru a-i putea contacta si in afara orelor de program, la sfarsit de saptamana sau de sarbatori.

 Afectiuni care se amelioreaza de obicei in cabinetul Dr. Lou Jacbos:
•    Migrene si dureri de cap, in general
•    Dureri de spate si de gat
•    Hernii de disc
•    Sciatica
•    Umar inghetat si dureri de umar.
Este indicat ca orice viitor pacient sa sune pentru a vedea daca poate fi ajutat deoarece nu toate afectiunile care sunt tratate de Dr. Lou Jacobs apar in lista de mai sus.
Cu ce se ocupa cabinetul de medicina de familie Jacobs:
•    Chiropractica
•    Coaching pentru pierderea in greutate
•    Decompresie a coloanei vertebrale
•    Analiza video a modului de a pasi (pentru alergatori) si a posturii.

Pentru mai multe informatii despre acest subiect si despre “Centrul de chiropractica si acupunctura Jacobs”, poti intra pe siteul clinicii, unde ai posibilitatea de a viziona si un scurt clip de 8 minute, subtitrat in limba romana, care se numeste “The Big Idea” si care ofera o explicatie completa despre tot ce inseamna chiropractica si cum poti beneficia de pe urma ei.
 


Pareri

Pareri

Fii primul care posteaza un review pentru acest articol.

Adauga o parere

Co si o tomto článku myslíte vy?

1-5

1 2 3 4 5
Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile nepotrivite!