•  

Dermatocosmetice pentru pielea sensibila

Dermatocosmetice pentru pielea sensibila

Daca pielea voastra s-a inrosit, inteapa, sau avem senzatie de disconfort, atunci cu siguranta ea este sensibila. In plus, ea este expusa in fiecare zi la agresiuni din exterior, care ii pot afecta structura. Astfel, pielea sensibila devine reactiva si intoleranta la produse de curatare, farduri si produse de ingrijire.

Din aceasta cauza trebuie sa alegem produse de ingrijire care sa respecte natura sensibila a pielii noastre. Pentru a fi sigure ca putem reduce aceasta sensibilitate este bine sa actionam si din interior, reducand stresul, band foarte multa apa si mancand bine.

 
Ce produse recomandam pentru piele sensibila?
 
Dermatologii sunt de acord ca cel mai bun mod de a trata o piele sensibila este sa o tratam ca pe cea a unui bebelus. Pielea sensibila nu se curata si nu se exfoliaza foarte agresiv. Trebuie sa ne ferim sa folosim masti sau produse de tratament care contin AHA sau ingredienti care pot devini dusmani de temut ai pielii.
 
Pentru a raspunde nevoilor exacte ale pielii sensibile, laboratoarele dermato-cosmetice au creat linii de ingrijire special destinate acestui tip de piele. Aceste produse nu contin agenti iritanti, nu au parfum, nu au conservanti si sunt testate clinic pentru piele sensibila si usor iritabila.
 
Va recomandam din farmacii gama de produse Soin D’Eau pe baza de apa termala Avene, Bioderma, Eucerin sau Skincode.
 
In aceste game se gasesc produse pentru toate etapele de ingrijire ale tenului sensibil si pot fi folosite cu atat mai mult si pe tenurile normale. Si in plus, nu produc nici un fel de reactie alergica.

Postat in :

Dermatocosmetice

Data:

25-03-2013

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Adauga un comentariu

Intreaba farmacistul

Vrei sa stii mai multe detalii despre un anumit produs? Ai o problema medicala sau cosmetica la care nu ai gasit inca rezolvare?

Scrie-ne intrebarea ta completand formularul
Completeaza formularul

Suna-ne la TelVerde 0800 833 003
(disponibil si din retelele de telefonie mobila)

0800 833 003
Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza