•  

Mama si copilul - Nastere

Depresia post-natala

Depresia post-natala

Pentru majoritatea femeilor, nasterea este o experienta extrem de intensa, atat din punct de vedere fizic, cat si emotional. Asadar, in mod normal, multe mame pot trece prin schimbari ale starii de spirit, trecand cu usurinta de la fericire la tristete.

Sanatate psihomentala
Sapte intrebari despre travaliu

Sapte intrebari despre travaliu

Teama de durerile travaliului, cum stiu ca s-a rupt apa, ce efect are asupra copilului un travaliu scurt, lispa contractiilor in anumite situatii cand se rupe apa - la toate aceste probleme raspunsurile le gasiti mai jos.

Despre sarcina
Nasterea - complicatiile ce pot aparea

Nasterea - complicatiile ce pot aparea

Epiziotomia - este o incizie in perineu pentru a largi deschiderea vaginala chiar inainte de iesirea capului. Originara din Irlanda (anul 1742), se credea ca reduce traumatismele la nastere rezultate din presarea pentru mult timp si intensa a capului fetal de catre perineu.

Despre sarcina
Trusa lui mami la maternitate

Trusa lui mami la maternitate

Te pregatesti de marele eveniment? Stim ca esti emotionata, tocmai de aceea iti facem o lista cu ce trebuie sa iei cu tine la spital, astfel incat sa ai la indemana lucrurile necesare, atat pentru tine, cat si pentru bebe.

Copii
Mami, ce te poate ingrijora?

Mami, ce te poate ingrijora?

Atunci cand esti insarcinata, in corpul tau au loc numeroase schimbari: unele absolut necesare pentru evolutia bebelusului, iar altele, ca o consecinta a prezentei minunii din burtica ta. Iata care sunt cele mai frecvente. Ce cunosti, nu te poate lua pe nepregatite, nu-i asa?

Despre sarcina
Nasterea in apa

Nasterea in apa

Cand astepti cu nerabdare, dar sa recunoastem si cu un pic de teama, momentul nasterii, orice informatie despre alternativele moderne de travaliu, iti este foarte utila.

Despre sarcina
Travaliu si nasterea

Travaliu si nasterea

Dureaza noua luni pentru ca mica viata din tine sa se dezvolte pe deplin si doar cateva ore pentru a veni pe lume, ore care insa pentru multe mamici par interminabile, de aceea experienta travaliului si a nasterii ridica mai multe temeri si semne de intrebare decat perioada sarcinii in sine. Dar cu cat vei fi mai informata, cu atat necunoscutele vor disparea si tu vei avea calmul si senitatea necesare pentru a te bucura din plin de Marea Intalnire.

Despre sarcina
Intreaba farmacistul

Vrei sa stii mai multe detalii despre un anumit produs? Ai o problema medicala sau cosmetica la care nu ai gasit inca rezolvare?

Scrie-ne intrebarea ta completand formularul
Completeaza formularul

Suna-ne la TelVerde 0800 833 003
(disponibil si din retelele de telefonie mobila)

0800 833 003