•  

Celulita si stilul tau de viata

Celulita si stilul tau de viata

 

Cu toate ca, de obicei, celulita este asociata cu obezitatea, nu este nici o legatura intre cele doua afectiuni. Celulita este o tulburare a circulatiei limfatice, determinata in principal de hormonii feminini si de anumite particularitati de structura anatomica a pielii. 
 
Mai exact, se produce o dereglare a schimbului de substante, prin acumularea sub piele a grasimilor si a reziduurilor toxice. Rezultatul este o crestere excesiva a celulelor grase si dereglarea spatiului dintre celule, impiedicand circulatia normala a sangelui spre piele.
 
Exista desigur si alte “ajutoare”: alimentatia, hidratarea insuficienta, sedentarismul, anticonceptionalele, chiar si tocurile inalte si/sau hainele foarte stramte.
 
Fa o schimbare in stilul tau de viata
Include masajul energic, de doua ori pe zi, efectuat cu produse specifice, prin miscari circulare si cu presiune de apasare mai mare urcand spre partea de sus a zonei de tratat pentru a stimula astfel drenajul limfatic. Pentru rezultate mai bune, opteaza pentru cremele care reduc celulita si care au in acelasi timp efect de tonifiere si de slabire.

Postat in :

Ingrijirea corpului Dermatologie

Data:

15-03-2013

Taguri:

celulita, obezitatea, hormonii, hidratarea, sedentatismul, alimentatia, anticonceptionalele, stilul de viata, masajul, drenajul limfatic, tonifiere, slabire

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Adauga un comentariu


Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza