•  

BioTherapy - ingrijirea bio si naturala a tenului

BioTherapy - ingrijirea bio si naturala a tenului

Introducere

 

Intr-un mediu tot mai poluat si mai agresiv, suntem mereu intr-o continua cautare de solutii pentru a ne mentine vitalitatea organismului. Din fericire, avem la indemana o sursa inepuizabila de materii prime, esentiale pentru sanatatea si pentru frumusetea noastra, la interior si la exterior: NATURA. 
 
Astazi descoperim, invatam si exploram stiinta milenara a plantelor cu ajutorul tehnologiei moderne, iar natura ne ofera cel mai de pret dar: cosmeticele bio si naturale. 
 
Stiai ca un studiu recent a demonstrat ca o data cu produsele de ingrjire obisnuite, aplicam zilnic pe piele peste 175 de substante chimice, care in timp slabesc bariera cutanata naturala de aparare si grabesc oxidarea celulelor

Cosmetice bio-naturale

Solutia pentru o piele sanatoasa si frumoasa vine din inima naturii: cosmeticele bio si naturale.

Adresate initial persoanelor alergice sau cu o sensibilitate crescuta a pielii, aceste cosmetice sunt inspirate din fitoterapie si folosesc ingrediente naturale si organice, supuse unor reguli de productie si de calitate foarte stricte, ce respecta mediul natural. Ingredientele organice se identifica usor cu pielea si au un aport ridicat de vitamine, nutrienti si antioxidanti ce intaresc mecanismul natural de aparare a pielii, protejeaza si hranesc.

Cosmeticele bio-naturale au eliminat din compozitie toate elementele chimice nocive (parabeni, parfumuri artificiale, uleiuri minerale) si le-au inlocuit cu echivalentele lor din natura: ape florale (portocal, lavanda, trandafir etc.), uleiuri vegetale bio presate la rece si nerafinate (argan, susan, jojoba, palmier etc.), zaharuri, lecitine si glicerine vegetale, ceara de albine, alge, celuloza, amidon modificat, vitamina E naturala, uleiuri esentiale si extracte apoase pentru parfumare. Astfel, au redus 100% riscul aparitiei alergiilor sau imbatranirea prematura a pielii.

top

De ce bio?

• Siguranta - 100% ingredienti ce provin din culturi organice, nemodificate genetic crescute in zone nepoluate, doar cu ingrasaminte naturale si fara substante nocive de sinteza;
• Sanatate - ingrijire blanda si fara consecinte ascunse pe termen lung;
• Respect - pentru pielea noastra si pentru mediu, deoarece prin folosirea lor se sustine agricultura biologica, practica prin care se respecta biodiversitatea si echilibrele naturale si se protejeaza animalele (testele sunt interzise, la fel ca extractele de natura animala).

top

BioTherapy in farmaciile HelpNet

BioTherapy, cel mai nou concept dedicat ingrijirii lansat de Farmaciile HelpNet, promoveaza frumusetea definita prin sanatatea pielii. Mai exact, terapia prin natura, intoarcerea catre cosmeticele naturale si organice, ce pastreaza sanatatea pielii si a organismului in general.

Intr-un mediu tot mai poluat, suntem mai aproape de natura cu ajutorul acestor cosmetice sigure si “blande”. Incearca-le doar o data pentru a simti si vedea imediat diferenta!

top

Postat in :

Bio Therapy

Data:

15-03-2013

Taguri:

poluat, vitalitatea organismului, sanatatea, frumusetea, cosmeticele bio, oxidarea clulelor, piele sanatoasa, vitamine, antioxidantini, nutrienti, fitoterapia, parabeni, uleiuri minerale, jojoba, argan, palmier, susan, vitamina E, sanatate

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Adauga un comentariu


Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza