•  

Afla cum isi ocupa timpul inima ta.

Inima are greutatea unui mar si este comparabila cu un pumn strans, poate putin mai mare, dar are aproximativ 100.000 de batai pe zi, 35 milioane de batai intr-un an, trei miliarde de batai intr-o viata! Despre inima este vorba - organul care ne tine in viata, pompand sangele permanent catre toate zonele organismului pentru toate cele 75 de miliarde de celule pe care fiecare dintre noi le are în mod normal in corp, prin aproximativ 96.000 de vase de sange.

Pentru ca este mai usor sa previi decat sa tratezi, specialistii spanioli au cercetat potenta terapeutica a fructelor si legumelor si in cadrul renumitului Institut de cercetare CSIC Spania au descoperit si brevetat tehnologia prin care au reusit concentrarea principiilor active din 45 de kilograme de struguri intr-o singura capsula. La extractul din samburi si coaja de struguri au fost asociate extractul integral uscat de rodie si seleniu pentru potentarea actiunii fiecarui compus intr-o formula patentata, sub denumirea comerciala Revidox.

De ce avem nevoie de Revidox?

Pentru ca aduce o combinatie unica de nutrienti pentru protectia fiecarei celule, cu focus pe protectie vasculara (cardiovasculara) dar si neuronala. Revidox imbunateste statusului celular chiar din primele 6 luni de administrare si totodata incetineste procesul de imbatranire celulara prin protectia ADN-ului impotriva mutatiilor genetice provocate de efectele nocive ale radicalilor liberi (efect antioxidant si antiinflator). Pentru ca are studii clinice care au demonstrat efectul cardioprotector, antiinflamator (imbunatatirea markerilor inflamatori si tumorali), neuroprotector fara efecte secundare sau interactiuni medicamentoase. Si nu in ultimul rand, pentru ca este usor de administrat (1 capsula pe zi pe minim 1 an dar de preferat pe parcursul intregii vieti).

Cine poate beneficia de Revidox?

Persoanele cu risc cardiovascular, fumatorii, pacientii cu afectiuni cardiovasculare, neurodegenerative sau diabet. Sportivi (amatori sau de performanta – pentru cresterea duratei de viata activa) si orice persoana (18+) care este supusa actiunii nocive a radicalilor liberi, care trece prin perioade stresante (program de lucru prelungit, deadline-uri stranse, examene, etc) sau doreste sa isi mentina o stare de sanatate optima .

 

Revidox, mod de administrare

Tratamentul cu Revidox presupune administrarea unei capsule dimineata, pe o perioada de minim un an (conform studiilor clinice), de preferat pe perioada intregii vieti pentru obtinerea protectiei la nivel celular si cresterea calitatii si duratei vietii.

Revidox, compozitie

Compozitie per tableta: STILVID extras integral din seminte de strugure 133 mg  din care,  8 mg resveratrol bioactiv, 0,67 mg antocianozide, 14,63 mg procianidine, 0,4 mg flavonoide, 1,3 mg alte stilbene. Extract uscat din fructe de Rodie 125 mg, punicalagini – acid elagic 8,75 mg, procianidine 3.75 mg. Drojdie de seleniu, dioxid de siliciu si strarat de magneziu.

Prezentare: Cutie de 30 de capsule (2 blistere a cate 15 capsule pe blister).

 

Data:

10-01-2020

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Adauga un comentariu


Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza