25% REDUCERE LA LIPIKAR DE LA LA ROCHE-POSAY

In perioada 01.08.2020 – 15.09.2020 , doar in Farmaciile fiziceHelp Net, ai 25% REDUCERE la produsele din gama Lipikar de la La Roche-Posay.

La Roche-Posay, brandul de dermato-cosmetice dezvoltat si recomandat de medicii dermatologi din întreaga lume, este recunoscut pentru angajamentul său de a oferi pielii sensibile îngrijirea, calmarea și starea de confort necesare.

La Roche-Posay...o viață mai bună pentru pielea sensibilă

Produsele La Roche-Posay au o compoziție de ingrediente minimalistă, fiind create și dezvoltate în cadrul laboratoarelor La Roche-Posay, în urma unor cercetări și studii clinice efectuate alături de specialiști și medici dermatologi. Baza indispensabilă pentru fiecare produs este apa termală din izvoarele La Roche-Posay, care deține proprietăți antioxidante și terapeutice, calmând instantaneu pielea sensibilă și iritată. Gamele de produse La Roche-Posay sund adaptate cerințelor specifice ale fiecărui tip de piele sensibilă și oferă soluții pentru persoanele care suferă din cauza pielii intolerante, reactive, atopice sau predispuse la acnee.

Lipikar, soluția potrivită pentru îngrijirea pielii sensibile a întregii familii

Lipikar este gama destinată îngrijirii și protecției pielii uscate, cu tendință atopică, potrivită pentru copii și pentru adulți.

Gama cuprinde produse care curăță pielea și întăresc bariera cutanată și produse de îngrijire cu efect intens de calmare,

anti-prurit și hidratare. Toleranța ridicată a produselor Lipikar, dar și compoziția minimalistă de ingrediente fac posibilă utilizarea acestora de întreaga familie (bebeluși, copii și adulți).

Lista Farmacii

Contul MeuCosul meu

Cosul este gol