•  
Aboneaza-te la newsletter

Trateaza eficient infectiile urinare

Circa 80% din totalul infectiilor urinare sunt determinate de bacteria Escherichia coli. Cercetarile statistice arata ca aproximativ 50% dintre femei au cel putin o infectie urinara in timpul vietii lor, iar multe dintre acestea prezinta cel putin 1 recidiva a episodului de infectie urinara, motiv pentru care este esential ca infectiile urinare sa fie tratate cu maxima seriozitate inca de la prima depistare a problemei.


Nu lasati infectiile urinare sa va rapeasca din bucuriile vietii. Actionati imediat si aveti grija de sanatatea tractului urinar cu Urinal Akut.


Urinal Akut - Efect rapid asigurat de forma concentrata
Urinal Akut cu formula imbunatatita contine trei componente active: CystiCran, o forma concentrata de extract din merisor (Vaccinium macrocarpon), extract de Solidago virgaurea si Vitamina D.
Unicitatea si efectul puternic al produsului Urinal Akut sunt date de urmatorii factori:1.    Unicitatea substantei active CystiCran® garanteaza calitatea asigurata de cantitatea standardizata necesara, demonstrata stiintific,  de 36 mg PAC. Cantitatea de extract aferenta unei singure tablete corespunde unei cantitati minime de 423 000 mg de fructe de merisor.2.    Continutul de Solidago virgaurea, ce mentine sanatatea vezicii urinare si a tractului urinar inferior. Solidago virgaurea contribuie la mentinerea in limite normale a procesului de eliminare a urinei (diureza).3.    Mod de administrare usor - 1 tableta pe zi si efectele pozitive apar, de obicei, din prima zi de administrare
 

Data:

31-01-2017

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Adauga un comentariu


http://www.helpnet.ro/help-net-lanseaza-aplicatia-mobila-magazinul-online.html
Intreaba farmacistul

Vrei sa stii mai multe detalii despre un anumit produs? Ai o problema medicala sau cosmetica la care nu ai gasit inca rezolvare?

Scrie-ne intrebarea ta completand formularul
Completeaza formularul

Suna-ne la TelVerde 0800 833 003
(disponibil si din retelele de telefonie mobila)

0800 833 003
Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza